Rodrigo Caio, Ruben Semedo, Denayer: Fenerbahçe’de Kim Min Jae'nin yerine 3 aday var

Rodrigo Caio için Flamengo ile görüşmeler sürüyor. Olympiakos ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Portekizli stoper Ruben Semedo için de nabız yoklandı. Belçikalı Denayer için de menajeri ile ücret ve imza parası pazarlığı yapıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2022 Güncelleme 16 Temmuz 2022, 06:58
Rodrigo Caio, Ruben Semedo, Denayer: Fenerbahçe’de Kim Min Jae’nin yerine 3 aday var

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Kim Min Jae'nin transferi için Fransa'nın Rennes kulübü ile anlaşma sağlamasının ardından gözler stoper transferine çevrildi.

Gelen bilgilere göre Fenerbahçe savunmanın göbeği için 3 aday üzerine yoğunlaştı. Bu oyunculardan ilki Rodrigo Caio. Flamengo formasını giyen Brezilyalı stoper aynı zamanda Jorge Jesus'un eski öğrencisi.

Portekizli teknik adamın Flamengo'yu çalıştırdığı dönemde takımın banko isimlerinden biri olan Rodrigo Caio için resmi temaslar kurulmuş durumda.

Sarı- Lacivertliler Olympiakos ile 1 yıllık sözleşmesi kalan 28 yaşındaki Portekizli stoper Ruben Semedo için de nabız yokladığı öğrenildi. 3 kez Portekiz Milli Takım forması giyen Semedo, teknik direktör Jorge Jesus'un da yakından tanıdığı bir oyuncu.

Bir diğer aday ise Jason Denayer. Galatasaray'ın da gündeminde olan Belçikalı stoper şu anda boşta.

İMZA PARASI GÜNDEMDE
Denayer
Lyon'dan ayrıldıktan sonra bir kulüp ile anlaşmış değil. 35 kez Belçika Milli Takım forması giyen Denayer için imza parası teklifinin de gündemde olduğu menajeri ile temasların sürdüğü öğrenildi. Önümüzdeki birkaç gün içinde Kim Min Jae'nin halefinin kesinleşmesi bekleniyor