Galatasaray'da Diagne'nin ardından Morutan da yolcu! İşte yeni kulübü...

Galatasaray'da takıma katılan oyuncular kadar takımdan ayrılan futbolcular da dikkat çekiyor. Sarı kırmızılılarda Mbaye Diagne'nin Fatih Karagümrük'e gitmesi beklenirken, Olimpiu Morutan'ın da Sivasspor'a transfer olması an meselesi... İşte detaylar...

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2022, 16:21 Güncelleme 16 Temmuz 2022, 16:47
Galatasaray’da Diagne’nin ardından Morutan da yolcu! İşte yeni kulübü...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Steaua Bükreş'ten büyük umutlarla transfer ettiği Olimpiu Morutan takımdan ayrılıyor.

A Spor'da yer alan habere göre, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, futbolcunun transferi için Galatasaray ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

KİRALIK GİDECEK

Anadolu ekibinin oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katacağı da bildirildi.

RIZA ÇALIMBAY DA SÖYLEMİŞTİ
Sivasspor'un çalıştırıcısı Rıza Çalımbay da Olimpiu Morutan transferi ile ilgili olarak, "Başkanımız uğraşıyor. Olabilirse iyi olur. Verdiğimiz isimlerden bir tanesi. Gerçekten iyi bir oyuncu. Belki istediği şansı orada bulamamıştır. Türkiye'ye uyum sağlayamamıştır. Bizde olabilir. Avrupa kupası da oynayacak. Onun için çok çok önemli. Galatasaray'a çok kuvvetli şekilde geri dönmek isteyecektir. Bizim orası bir fırsat olabilir. Neticede bu Galatasaray'a, Morutan'ın düşüncesine bağlı." ifadelerini kullanmıştı.

3 GOL 5 ASİSTLİK PERFORMANS

Sağ kanat ve on numara mevkilerinde görev alan 23 yaşındaki Morutan, Galatasaray forması ile çıktığı 33 maçta 3 gol ve 5 asist ile oynamıştı.

Transfermarkt verilerine göre 3.5 milyon Euro piyasa değeri olan futbolcunun sarı kırmızılı kulüp ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN