Trabzonspor'da stoper mevkii için son aday Denayer

Stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor, serbest statüde bulunan Jason Denayer ile görüşmelere başladı. Boyata için kulübüyle temaslar sürüyor. Galatasaray ile de görüşen Jason Denayer'in menajeri önceki gün Trabzonspor ile temasa geçti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2022 Güncelleme 15 Temmuz 2022, 06:59
Trabzonspor’da stoper mevkii için son aday Denayer

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da stoper bölgesi için birçok isim ile görüşmeler devam ediyor.

Son olarak Boyata'nın transferi için Hertha Berlin kulübüne 2 milyon 200 bin Euro bonservis öneren ve bu rakamı 4 taksitte ödemeyi taahhüt eden Bordo-Mavililer, Alman ekibinin parayı peşin istemesi üzerine beklemeye çekildi.

Bordo- Mavili takımın gündemine yeni giren diğer isim ise serbest statü de bulunan ve Türkiye'de Galatasaray ile de ismi çok geçen Jason Denayer oldu.

İMZA PARASI DA ÖNERİLDİ
27 yaşındaki Belçikalı stoperin menajeri oyuncuyu Trabzonspor'a önerirken, yönetim kurulu da ismi Abdullah Avcı'ya iletti. Tecrübeli teknik adam Denayer'in alınması yönünde görüş bildirince pazarlıklar başladı.

Denayer'in ilk görüşmede imza parası da dahil olmak üzere 4 milyon Euro civarı bir rakam talep ettiği öğrenilirken, Trabzonspor üst limit olan yıllık 1 milyon 500 bin Euro'luk maaşın yanı sıra imza parası ve bonuslar önerdi.