Özel Haber | Portekiz'den kötü Carvalho haberi! Lyon'a öneriliyor...

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin orta sahasına transfer etmek istediği William Carvalho ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Lyon'dan Aouar'ı kadrosuna katmak isteyen Real Betis oyuncuyu takasta kullanmak istiyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Temmuz 2022, 12:47 Güncelleme 15 Temmuz 2022, 12:50
Özel Haber | Portekiz’den kötü Carvalho haberi! Lyon’a öneriliyor...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın 6 numara transferi için uzun süredir listesinde yer alan William Carvalho konusunda belirsizlik sürüyor. Sarı-kırmızılıların Portekizli yıldızla anlaştığı ve Real Betis'le pazarlıklarını sürdürdüğüne dair iddialar heyecan yaratsa da Portekiz basınından can sıkacak bir haber geldi.

TAKASTA KULLANILACAK
O Jogo gazetesinin haberine göre Real Betis, Carvalho için Galatasaray'ın yaptığı son teklifi de reddetti. İspanyol kulübünün, Lyon formasını giyen Houssem Aouar'ı transfer etmek istediği ve Carvalho'nun Fransız kulübüne teklif edildiği belirtildi.

FRANSA'YA GİDECEK
Eğer Carvalho ve Lyon bu teklifi kabul ederse, Portekizli yıldız Fransa'nın yolunu tutacak. Betis de Houssem Aouar'ı kadrosuna katacak. İki kulüp arasında ve futbolcuların menajerleriyle görüşmelerin sürdüğü de ifade ediliyor.


Geride bıraktığımız sezon Betis formasıyla tam 49 maça çıkarak müthiş bir istikrar sergileyen 30 yaşındaki Portekizli yıldız Carvalho aynı zamanda 4 gol ve 5 asistlik performans da ortaya koydu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN