Galatasaray'a sürpriz forvet! Menajerler önerdi...

Transfer çalışmalarına son hızda devam eden Galatasaray'da hedeflerden biri de forvet oyuncusu almak. Sarı kırmızılılar doğru ismi arayışlarını sürdürürken, sürpriz bir oyuncu menajerler tarafından önerildi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Temmuz 2022, 11:41 Güncelleme 15 Temmuz 2022, 11:49
Galatasaray’a sürpriz forvet! Menajerler önerdi...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da orta alan ve hücum hattını takviye etmek için dört koldan çalışmalar sürüyor. Sarı-kırmızılılar hem listesinde yer alan hem de menajer önerisiyle gündeme gelen isimlerle ilgili pazarlıklar yapıyor.

FORVET FIORENTINA'DAN
Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Galatasaray'a sürpriz bir isim önerildi. Bonservisi Fiorentina'da bulunan Christian Kouame'nin menajeri aracılığıyla sarı-kırmızılılara teklif edildiği öğrenildi.

SEZONU ANDERLECHT'TE TAMAMLADI
Geçtiğimiz sezonu Belçika ekibi Anderhecht'te kiralık olarak geçiren Fildişili forvet sözleşmesinin bitmesinin ardından yeniden Fiorentina'ya döndü. Ancak İtalyan kulübü, yeni sezon planlarında yer almayan Kouame'ye yeni kulüp arayışlarına başladı.

BONSERVİSİYLE GÖNDERMEK İSTİYORLAR
Fiorentina'nın hedefi 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki forveti bonservisiyle elden çıkarmak. Geçtiğimiz sezon Anderlecht formasıyla 36 resmi maçta 13 gol ve 10 asistlik performans sergileyen Christian Kouame hücumun her bölgesinde oynayabiliyor.

INTER'DE DE OYNADI
Bir dönem Inter'in altyapısında görev yapan Kouame 2020 yılında 11 milyon Euro karşılığında Genoa'dan Fiorentina'ya transfer oldu.


Galatasaray yönetiminin şu anda Fildişili yıldızla ilgili performans ve maliyet araştırmaları yaptığı öğrenildi. Benfica formasını giyen Haris Seferovic'in transferinde önemli yol alan sarı-kırmızılıların Kouame ile ilgili hamle yapıp yapmayacağı merak konusu.

TÜM FORVETLER YOLLANACAK
Alınan bilgilere göre yönetim eğer uygun şartlar oluşursa kadrodaki tüm forvetlerle yolları ayırmayı planlıyor. Sarı-kırmızılıların Gomis, Mohamed ve Diagne'nin durumuna göre forvet transferine şekillendireceği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN