Eski Beşiktaşlı Miralem Pjanic Barcelona'da kalabilir! Beğenileri topladı...

Geçen sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren ve bonservisini elinde bulunduran Barcelona'ya dönen Miralem Pjanic ile Katalan ekibinin yollarının ayrılması bekleniyordu. Takımının sezon öncesi çalışmalarına katılan Pjanic, bu düşünceyi kırmayı başardı. Yıldız futbolcu, İspanyol ekibinde kalabilir... İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Temmuz 2022, 16:35 Güncelleme 15 Temmuz 2022, 16:38
Eski Beşiktaşlı Miralem Pjanic Barcelona’da kalabilir! Beğenileri topladı...

İÇİNDEKİLER

Barcelona'nın gelecek sezon kadroda düşünmediği Miralem Pjanic'te flaş bir gelişme yaşandı.

DİKKATLERİ TOPLADI

Mundo Deportivo'nun haberine göre, Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan ve sonrasında Katalan ekibine dönen Pjanic, antrenmanlarda gösterdiği performans ile dikkatleri tekrar toplamayı başardı.

XAVİ DURUMDAN MEMNUN

Oyuncu ile Barcelona'nın yollarının ayrılması beklenirken, bu gelişme teknik direktör Xavi'nin hoşuna gitti.

Kendisine verilen programları özveri ile uygulayan Pjanic'in de kulübün kendisine gösterdiği yakınlık ve sıcaklıktan memnun olduğu bildiriliyor.

ŞANS VERİLECEK

Yıldız futbolcu, gösterdiği performansın ardından Barcelona'nın Amerika kampına çağrılacak ve hazırlık maçlarında kendisini gösterme şansı yakalayacak.

BARÇA ARADA KALABİLİR

Katalan ekibi, Pjanic'in şu andaki takındığı tavrı beğense de iyi bir teklif gelmesi halinde oyuncu ile yolları ayırmayı düşünüyor. Oyuncunun yeteneği tartışılmaz bulan kulüp, büyük bir ikilemin içerisine girebilir.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile 26 karşılaşmaya çıkan Pjanic, 4 asist yapmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN