Trabzonsporlu Ahmetcan Kaplan'ı Ajax istiyor! Mektup gönderdiler...

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'un genç savunma oyuncusu Ahmetcan Kaplan için sürpriz bir takım devreye giriyor. Hollanda ekibi Ajax, oyuncu için ilgi mektubu gönderdi. Peki detaylar neler? Cevabı haberimizde...

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2022, 14:10 Güncelleme 14 Temmuz 2022, 14:29
Trabzonsporlu Ahmetcan Kaplan’ı Ajax istiyor! Mektup gönderdiler...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in son sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'un oyuncularına Avrupa kulüpleri ilgi göstermeye devam ediyor.

AHMETCAN İÇİN DEVREDELER

Bordo mavili formayı giyen ve Avrupa devlerinin radarına giren son isim genç savunmacı Ahmetcan Kaplan oldu.

61Saat'te yer alan habere göre Hollanda ekibi Ajax, Ahmetcan için ilgi mektubu gönderdi.

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Haberde, yapılan stoper transferleri ile mevkisindeki dördüncü isim konumuna düşen oyuncu için gelen tekliflerin değerlendirmeye alınacağı belirtildi.

LILLE DE İLGİLENİYOR

Daha önce Rus ekibi Spartak Moskova'dan teklif alan yıldız adayı, kulübün 2 milyon Euro'luk teklifini reddetmişti. Oyuncu ile Lille'in de ilgilendiği iddia ediliyordu.

İLGİ MEKTUBUNU ULAŞTIRDI

Girişimin henüz resmileşmediği, ilgi mektubunun Trabzonspor'a ulaştırıldığı da bildirildi.

BEKLENTİ 6-10 MİLYON EURO ARASINDA

Hollanda ekibinin Karadeniz ekibine 3 milyon Euro teklif edeceği öne sürülürken, Trabzonspor'un oyuncudan ciddi bir gelir beklentisi olduğu biliniyor. Fırtına'nın istediği rakamın 6 - 10 milyon Euro arasında olduğu düşünülüyor.

19 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Trabzonspor ile çıktığı 13 maçta 1 asist yapma başarısı göstermişti. Bordo mavili takımın altyapısından yetişen stoper, sezon içerisinde bulduğu şansı iyi değerlendirmiş ve oyunuyla alkışları toplamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN