Gueye'den taraftarı heyecanlandıran hareket! Yıldız oyuncu PSG'yi takipten çıkardı

Cimbom ile el sıkışan yıldız futbolcu adım adım Florya’ya yaklaşıyor. Fransız basını, Gueye’nin PSG’den bonservisini alıp bedelsiz olarak G.Saray’a transfer olabileceğini belirtiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2022 Güncelleme 12 Temmuz 2022, 06:59
Gueye’den taraftarı heyecanlandıran hareket! Yıldız oyuncu PSG’yi takipten çıkardı

İÇİNDEKİLER

Sergio Oliveira hamlesi sonrasında orta alana ikinci takviyeyi yapmak isteyen Galatasaray'da Idrissa Gana Gueye heyecanı yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar'la büyük oranda anlaşan Senegalli futbolcu adım adım Florya'ya yaklaşıyor.



FORMA KRİZİ ÇIKMIŞTI
Alınan bilgilere göre 32 yaşındaki Senegalli yıldız dün PSG kulübü yetkilileri ile bir araya geldi. Gueye'nin bu görüşmede takımdan ayrılma isteğini net bir şekilde ilettiği belirlendi. Geçtiğimiz sezon homofobiyle mücadele günü için özel hazırlanan gökkuşaklı formayı giymeyi reddeden yıldız futbolcu, PSG yönetiminin büyük tepkisini çekmişti. Yaşanan bu gelişme sonrası Fransa'dan ayrılma kararı alan Idrissa Gueye'nin PSG'yi Instagram üzerinden takipten çıkarması dikkatleri çekti. Fransız basını Gueye'nin alacaklarının bir kısmını bırakarak bonservisini alabileceğini ve bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olabileceğini belirtiyor. Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli futbolcuya yıllık 3 milyon Euro ödemeyi kabul etti.



3 MİLYON EURO VERİLECEK
G.Saray yönetimi şu anda Gueye ile PSG kulübü arasındaki görüşmelerin tamamlanmasını bekliyor. Erden Timur'un yaşanacak gelişmelere göre önümüzdeki günlerde Paris'e giderek transferi bitireceği ifade ediliyor.

Idrissa Gueyye'nin PSG'yi Instagram üzerinden takipten çıkarması, "Ayrılık kesinleşti" diye yorumlandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN