Galatasaray antrenmanında kavga: Kerem Aktürkoğlu ve Van Aanholt birbirine girdi

Galatasaray, 2022-2023 sezonu hazırlıklarını Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında sürdürüyor. Sert geçen antrenmanlar sırasında zaman zaman sinirler geriliyor. Cimbom'un genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt kavga ettiler. Taraflar takım arkadaşlarının araya girmesiyle sakinleşirken, akıllara geçtiğimiz yıl maç sırasında Marcao'nun Kerem'e saldırdığı anlar geldi. Van Aanholt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kerem ile aralarında hiçbir sorun bulunmadığını belirtti.

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2022, 16:30 Güncelleme 12 Temmuz 2022, 19:28
Galatasaray antrenmanında kavga: Kerem Aktürkoğlu ve Van Aanholt birbirine girdi

İÇİNDEKİLER

Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın sabah antrenmanında Patrick Van Aanholt ile Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan ikili mücadele esnasında gerginlik yaşandı.

Sert müdahale nedeniyle çıkan tartışmada ikiliye takım arkadaşları müdahale ederek oyuncuları ayırdı. Basın mensupları, bu tartışmayı antrenmanın basına kapandığı sırada sahadan ayrılırken fark etti.

SABAH ANTREMANI YAPILDI
Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, sabah iki grup halinde kuvvet ve güç çalışması yaptı, ardından da interval koşu gerçekleştirdi. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki akşam antrenmanı ise topla ısınma ile başladı.

Devam eden bölümünde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan futbolcular ana bölümde de taktiksel çalışma gerçekleştirdi.

İKİ OYUNCU KAVGAYA TUTUŞTU
Giderek yorucu ve zorlayıcı antrenmanların artmasıyla futbolcular arasında da tansiyon zaman zaman yükseliyor.Takımın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt kavgaya tutuştu.

İki oyuncunun takım arkadaşları tarafından ayrıldığı kısa süreli kavganın ardından antrenmena ara verildi.

KEREM'DEN İLK AÇIKLAMA
Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Hollandalı futbolcu Patrick van Aanholt ile antrenmanda yaşadığı olayla ilgili olarak, "Biz aynı hedef için ter döken, Galatasaray'ın başarısı için tüm benliğimizi ortaya koyan takım arkadaşlarıyız. Daha iyiyi başarmak için sınırlarımızı zorladığımız çalışma ortamımızda bu tür münakaşalar yaşanabilir ancak aramızda sevgi ve saygı bakidir" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da sabahki antrenmanda Hollandalı futbolcu Patrick van Aanholt ile yaşadığı olayla ilgili milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Aktürkoğlu bu tartışmayla ilgili olarak, "Bu sabahki antrenmanda ikili mücadele sonrasında takım arkadaşımla futbolun doğası gereği yaşadığım tartışma, bağlamından koparılarak 'Fiziki şiddet içeren bir kavga' olarak lanse edilmiş. Biz aynı hedef için ter döken, Galatasaray'ın başarısı için tüm benliğimizi ortaya koyan takım arkadaşlarıyız. Daha iyiyi başarmak için sınırlarımızı zorladığımız çalışma ortamımızda bu tür münakaşalar yaşanabilir ancak aramızda sevgi ve saygı bakidir. Bu olay haberleştirilirken bunun unutulmaması gerekir. Kamuoyuna saygılarımla" ifadelerini kullandı.

HİÇBİR HUSUMET BULUNMAMAKTADIR
Galatasaraylı futbolcu Patrick van Aanholt, Avusturya'da kamp yapan sarı-kırmızılı ekibin bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanda gerginlik yaşadığı takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile yaşadıkları olayın abartıldığını bildirdi.

Van Aanholt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kerem ile aralarında hiçbir sorun bulunmadığını belirtti.

Sarı-kırmızılı futbolcu, antrenmanda yaşanan olayla ilgili yaptığı paylaşımda, "Takım arkadaşım Kerem Aktürkoğlu ile idmanımız sırasında yaşadığımız ufak gerginlik, ne yazık ki sahanın içinde kalması gerekirken, çıkan abartılı haberler ile yanlış bir şekilde yayılmıştır. Kerem benim kardeşim ve aynı hedefe yürüdüğüm yol arkadaşımdır. Ortak hedefimiz Galatasaray'ın başarısı olup aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

MARCAO SALDIRMIŞTI!
Geçtiğimiz yıl Galatasaray'ın Giresunspor'u 2-0 yendiği maçta Brezilyalı Marcao saha içindeki gerginliğinin ardından Kerem Aktürkoğlu'na saldırmıştı. Marcao kırmızı kart görerek oyun dışı kalırken, olayların ardından devreye giren Fatih Terim iki oyuncuyu barıştırmıştı.