Fenerbahçe'nin büyük oranda anlaştığı Joshua King'te Galatasaray detayı! Takvim.com.tr ortaya çıkardı

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe bonservisi elinde olan Joshua King’le büyük oranda anlaşmaya vardı. Sarı-Lacivertliler’in son olarak Premier Lig ekibi Watford’ta forma giyen Norveçli yıldızı 1-2 gün içinde İstanbul’a getirerek transferi bitirmesi bekleniyor. Oyuncunun kariyerindeki Galtasaray detayını ise Takvim.com.tr ortaya çıkardı.

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2022, 12:49 Güncelleme 12 Temmuz 2022, 13:37
Fenerbahçe’nin büyük oranda anlaştığı Joshua King’te Galatasaray detayı! Takvim.com.tr ortaya çıkardı

İÇİNDEKİLER

Kariyerinin neredeyse tamamını İngiltere'de geçiren Joshua King ile ilgili ilginç bir ayrıntıyı takvim.com.tr ortaya çıkardı. 30 yaşındaki yıldız, profesyonel futbol yaşamı boyunca 366 karşılaşmaya çıkarken, sadece 1 kez Avrupa Kupası maçında forma giyebildi.

Joshua King, 2012-2013 sezonunda Manchester United formasıyla Galatasaray'a karşı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında görev yapmıştı.

20 Kasım 2012 tarihinde o dönemki adıyla Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçı Sarı-Kırmızılılar 1-0 kazanmıştı. Burak Yılmaz'ın golüyle Manchester United'ı deviren Cimbom, gruptan çıkma yolunda dev bir adım atmıştı.

Maça yedek kulübesinde başlayan Joshua King 85. dakikada Danny Welbeck'in yerine oyuna girmişti. Norveçli yıldızın sahada kaldığı bu 5 dakika, kariyerinin ilk ve tek Avrupa Kupası tecrübesi olarak kayıtlara geçti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN