Galatasaray'dan sürpriz hamle! Sağ bek transferini bitirmek isteyen Aslan, Serge Aurier’in menajeriyle görüşecek

Yerli sağ bek transferi için girişimlerden şu ana kadar sonuç alamayan Sarı-Kırmızılılar sürpriz bir hamle yaptı. Sacha Boey’i kesin olarak gözden çıkaran yönetim, bonservisi elinde olan Serge Aurier’in menajeriyle görüşme kararı aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2022 Güncelleme 11 Temmuz 2022, 06:59
Galatasaray’dan sürpriz hamle! Sağ bek transferini bitirmek isteyen Aslan, Serge Aurier’in menajeriyle görüşecek

İÇİNDEKİLER

Kadroda çok büyük bir değişim için kolları sıvayan Galatasaray yönetiminden sürpriz bir hamle geldi. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda yerli sağ bek takviyesini gündemine alan Sarı-Kırmızılılar, listenin ilk sırasındaki Mert Müldür için Sassuolo'nun yüksek talebi nedeniyle geri adım atmıştı.



DİĞER İSİMLER YETERSİZ!
Listedeki diğer isimler olan Onur Bulut ve Bünyamin Balcı'nın şu anda Galatasaray seviyesinde olmadığını düşünen yönetimin yabancı sağ bek transferi için harekete geçtiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar'da listenin ilk sırasında Serge Aurier yer alıyor. Son olarak La Liga'nın güçlü ekiplerinden Villarreal'de forma giyen Fildişili futbolcu 24 maçta görev yaptı ve 2 asistlik performans sergiledi. İspanyol kulübüyle sözleşme uzatmayan ve boşa çıkan 29 yaşındaki Aurier'in menajeriyle görüşme yapılacağı öğrenildi. Önemli bir kariyere sahip olan yıldız futbolcu Lens,Toulouse, PSG ve Tottenham Hotspur formalarını da giydi.



25 MİLYON ÖDENDİ
2017 yılında 25 milyon Euro karşılığında PSG'den Tottenham'a transfer olan Serge Aurier zaman zaman özel hayatındaki sorunlarla gündeme geldi. Tecrübeli yıldızın yıllık 2.5 milyon Euro maaş beklentisi olduğu ve kısa süre içinde pazarlıkların başlayacağı ifade edildi.



YENİ BİR EBOUE ETKİSİ YARATABİLİR
Serge Aurier, Galatasaray'ın bir süredir yaşadığı sağ bek sıkıntısına çözüm olabilecek bir isim. Fildişili futbolcunun, Sarı-Kırmızılılar'ın unutulmaz sağ beki olan vatandaşı Emmanuel Eboue gibi bir etki yaratabileceği belirtiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN