Fenerbahçe Alberth Elis ile ilgileniyor! Menajeri açıkladı...

Transferde düğmeye basan ve Lincoln, Bruma ve Emre Mor'u kadrosuna katan Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. Bir forvet oyuncusu ve bir orta saha oyuncusu kadrosuna katmak isteyen sarı lacivertliler için Fransa'dan flaş bir iddia geldi. Honduraslı futbolcu Alberth Elis'in menajeri, oyuncuyla Fenerbahçe'nin ilgilendiğini duyurdu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 08 Temmuz 2022, 16:03 Güncelleme 08 Temmuz 2022, 16:24
Fenerbahçe Alberth Elis ile ilgileniyor! Menajeri açıkladı...

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarına son hızda devam eden Fenerbahçe'de gündeme flaş bir isim daha geldi.

BAĞLAR KOPUYOR

Mali sorumluluklarını yerine getirmemesi dolayısıyla Fransa 3. Ligi'ne düşürülen Bordeaux'un yıldızı Alberth Elis, kulübüyle olan bağlarını koparmak üzere...

Fotomaç'ın derlediği habere göre Elis'in menajeri Daniel Solis, Fransız basınına açıklamalarda bulundu. Solis, oyuncusuyla ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe'nin de olduğunu belirtti.

Menajer, yaptığı açıklamada, "Elis'in Bordeaux'tan ayrılacağının teminatını verebilirim, sabretmemiz gerekiyor. Transfer dönemi yeni başladı. Bordeaux zor durumda, biz de geleceğimiz adına çalışıyoruz. Birçok kulüple görüşüyoruz çünkü Bordeaux'taki ekonomik sıkıntılar göze alındığında, bir dizi fırsat önümüze çıkmaya başladı. Oyuncu ve ailesi sakince, gelen teklifleri değerlendiriyor ve analiz ediyor." dedi.

"REKABET İSTİYOR"

Solis, "Hangi seçeneklerin olduğunu biliyoruz. Sportif açıdan, onun için çok iyi bir seçim yapmalıyız. Ailesi de maddi olarak kendini garanti altına almalı. Acelemiz yok çünkü oyuncum antrenmanlarını eksiksiz olarak yapıyor. Kendisini yeni sezona hazırlıyor. Oyuncunun temsilcisi olarak bahsettiğim gibi, alternatifleri değerlendireceğiz ve acelemiz yok. Alberth, yakın gelecekte Avrupa'nın en iyileri arasında olmak ve büyük takımlarla rekabet halinde olmak istiyor." diye konuştu.

Oyuncunun menajeri, Nantes, Leeds United, West Ham United, Fenerbahçe, Wolfsburg ve Celta Vigo'nun Elis'e ilgi duyduğunu belirtti.

ALBERTH ELIS KİMDİR?
Albert Elis, 12 Şubat 1996 yılında Honduras'ın San Pedro Sula kentinde dünyaya geldi. Sağ kanat mevkisinde oynayan futbolcu, ülkesinin CD Olimpia takımında futbola başladı. Daha sonra Meksika'nın Monterrey takımına giden Elis, ardından MLS ekiplerinden Houston ile anlaştı.

FENERBAHÇE İLE ANILMIŞTI

Amerika'da oynadığı dönemde de adı Fenerbahçe ile anılan Elis, sonrasında Portekiz'in Boavista takımına transfer olmuştu.

Boavista'dan Bordeaux'a kiralanan futbolcu, sonrasında Fransız kulübüne bonservisi ile geçmişti.

BORDEAUX'NUN DURUMUNDAN DOLAYI AYRILMAK İSTİYOR

Bordeaux'nun mali sorunlarını halledememesi sonrasında 3. Lig'e düşürülmesiyle birlikte oyuncu kulüpten ayrılmak istiyor. Geçtiğimiz sezon Ligue 1'de 20 maça çıkan Elis, 9 gol ve 1 asist ile oynadı.

SON DAKİKA FENERBAHÇE HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN