Sevilla, Marcao için NEF Stadı’nda Futobl Direktörü Cenk Ergün ile görüştü

Sevilla, Marcao için İstanbul’a geldi... Dün NEF Stadı’nda Futobl Direktörü Cenk Ergün ile görüştü. Ergün Brezilya lı stoper için 17 milyon Euro istedi. İspanyol kulübü 12 milyon Erou ve bonus önerdi. G.Saray en son 15’e inecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2022 Güncelleme 07 Temmuz 2022, 06:58
Sevilla, Marcao için NEF Stadı’nda Futobl Direktörü Cenk Ergün ile görüştü

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon oynadığı futbolla Avnrupa piyasasında isim yapan Marcao için İspanyollar İstanbul'a geldi. Sevillalı yöneticiler dün NEF Stadı'nda Futbol Direktörü Cenk Ergün ile bir görüşme yaptılar. Sabah başlayan görüşme yaklmaşık 2.5 saat sürdü. Galatasaray Marcao için 17 milyon Euro isterken, İspanyol kulübü 12 milyon Euro ve bonus önerdi. Galatasaray en son 15 milyon Euro'ya inerek transferi bitirmek istiyor. Sevillalı yöneticilerin kendi arasında durum değerlendirmesi yaptıktan sonra Sarı-Kırmızılı yönetim ile bir kez daha masaya oturacağı öğrenildi. Sevillalı yöneticilerin de 15 milyon Euro'ya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray tüm bu gelişmeler yaşanırken Marcao'yu Avusturya kampı kadrosuna aldı. Eğer bugün takım gidene kadar anlaşma sağlanamazsa Marcao Avusturya kampına katılacak. Anlaşma sağlanması halinde de Brezilyalı oyuncu Sevillalı yöneticilerle birlikte İspanya'ya uçacak.



DEĞERİ 14 MİLYON EURO!

G.Saray'ın bonservisi için 15 milyon Euro istediği Marcao'nun güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olarak gösteriliyor. Marcao G.Saray formasıyla Süper Lig'de 106 maça çıktı. Gol ya da asist katkısı yapamadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN