Galatasaray Cagliari forması giyen Joao Pedro için İtalya'ya çıkarma yaptı...

G.Saray Joao Pedro transferine son naktayı koyuyor. Yönetici Erden Timur Cagliari yöneticileriyle dün Milano'da buluştu. İtalyan yıldızla her konuda anlaşan Sarı- Kırmızılılar Cagliari'nin istediği 7 milyon Euro'yu daha aşağı çekmeye çalışıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2022 Güncelleme 07 Temmuz 2022, 06:58
Galatasaray Cagliari forması giyen Joao Pedro için İtalya’ya çıkarma yaptı...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transferde gaza bastı. Şu an sadece Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan'a imza attıran Sarı-Kırmızılılar, Joao Pedro için İtalya'ya çıkarma yaptı. G.Saray yöneticisi Erden Timur Cagliari yöneticileriyle buluşmak üzere dün Milano'ya uçtu. Timur öğleden sonra da İtalyanlarla masaya oturdu.



SON TEKLİF 4.5 MİLYON EURO'YDU
Joao Pedro ile her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Cagliari'nin istediği 7 milyon Euro'yu 5 milyon Euro'ya indirmeye çalışıyor. Cimbom daha önce Pedro için 4.5 milyon Euro önermişti.



TRANSFER BUGÜN YARIN BİTEBİLİR
Galatasaray İtalyan yıldız içinCagliari yöneticilerini ikna ederlerse transferin bugün veya yarın açıklanması bekleniyor. Galatasaray Pedro'yu bitirdikten sonra Kaan Ayhan'a yoğunlaşacak.



ERGÜN DE İTALYA'YA GİDİYOR
Sevilla yöneticileri ile dün NEF Stadı'nda bir görüşme yapan Cenk Ergün de bugün İtalya'ya geçmesi bekleniyor. Ergün'ün Joao Pedro ve Kaan Ayhan görüşmelerine dahil olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN