Özel Haber I Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Genç oyuncu için o ihtimal ortadan kalktı

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe’de Partizan ile oynanan hazırlık maçına ilk 11’de başlayan orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, ortaya koyduğu performansla izleyenleri büyüledi. İstatistikleri ile maçın en iyilerinden biri olmayı başaran İsmail, Sarı-Lacivertli taraftarların hakkında attığı binlerce mesaj ile Twitter’da Türkiye gündemine girdi. Adı takımdan kiralık gönderilecek oyuncular arasında geçen genç oyuncu için bu ihtimal ise Partizan maçı ile ortadan kalktı.

Giriş Tarihi 02 Temmuz 2022, 23:14 Güncelleme 02 Temmuz 2022, 23:14
Özel Haber I Fenerbahçe’de İsmail Yüksek çılgınlığı! Genç oyuncu için o ihtimal ortadan kalktı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı yaşanıyor… Sarı-Lacivertliler'in 2 yıl önce Gölcükspor'dan transfer ettiği ve son iki sezonda farklı takımlara kiralık olarak gönderdiği 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, yeni sezon hazırlıklarında Fenerbahçe'de en çok dikkat çeken oyuncuların başında yer alıyor.

Hazırlık kampındaki çalışkanlığı ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un gözüne girmeyi başaran İsmail Yüksek, Avusturya kampının ilk hazırlık maçında Partizan'a karşı ortaya koyduğu performansla ise adeta izleyenleri büyüledi.

Mert Hakan Yandaş'ın sakatlığı sebebiyle orta sahada Partizan karşısında ilk 11'de şans bulan İsmail, 90 dakika sahada kaldığı mücadelede karşılaşmanın en iyilerinden biri olmayı başardı.

Orta alanda hırsı ve çalışkanlığı ile dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki İsmail, gösterdiği etkili performansla sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Partizan karşısında rakip sahada %95 pas isabet oranıyla oynayan, 5 ikili mücadele kazanan, girdiği 3 hava topu mücadelesinin 2'sini alan ve 2 de pas arası yapan İsmail'in performansına sosyal medyada taraftarlara övgüler yağdırıldı.

Genç orta saha oyuncusuyla ilgili atılan binlerce mesaj sonrası İsmail Yüksek, Twitter'da en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başardı.
İsmail ile ilgili atılan tweetlerde, genç oyuncunun orta saha için önemli bir alternatif olduğu kaydedildi ve "William Carvalho'yu almaya gerek yok. İsmail'e güvenilirse orta sahadaki yükü sırtlar", "İsmail Yüksek'in gönderilmesi söz konusu olmamalı. O bölgeye de transfer yok" şeklinde binlerce mesaj atıldı.

Yeni sezon öncesi ismi kiralık olarak gönderilebilecek oyuncular arasında yer alan İsmail Yüksek, Partizan maçındaki performansı ile ise takımda kalma yolunda önemli bir adım atmış oldu.

İSMAİL YÜKSEK KİMDİR?
26 Ocak 1999 Bursa doğumlu olan İsmail Yüksek, futbola 2012 yılında Bursaspor altyapısında başladı. Bursaspor'da çeşitli kademelerde forma giydikten sonra ise 2016 yılında Yıldırım Belediyespor'a transfer oldu.

2 yıl Yıldırım Belediyespor'da top koşturduktan sonra Gölcükspor'a giden İsmail, burada geçirdiği iki yılın ardından ise Fenerbahçe'ye imza attı.

1,83 boyunda olan ve orta sahada görev yapan İsmail, Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra ise sırasıyla Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'a kiralandı. Geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Bursaspor ile 30 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu 3 gol atıp 3 de asist yapmıştı.