Fenerbahçe dördüncü hazırlık maçına çıkıyor!

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, kamp için Avusturya'ya uçmuştu. Sarı lacivertliler, Avusturya'daki ilk maçını Partizan ile oynayacak. Daha önce üç hazırlık maçına çıkan Kanarya, 2 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı. Peki Partizan - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, hangi stadyumda? Cevabı haberimizde...

Giriş Tarihi 02 Temmuz 2022, 12:17 Güncelleme 02 Temmuz 2022, 12:19
Fenerbahçe dördüncü hazırlık maçına çıkıyor!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de sezon öncesi hazırlık karşılaşmaları devam ediyor. Bu kapsamda Partizan ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de, taraftarlar nefesini tutmuş durumda. Taraftarlar, Fenerbahçe - Partizan maçının saat kaçta oynanacağını ve hangi kanalda oynanacağını düşünmeye başladı. İşte Fenerbahçe - Partizan karşılaşmasının saati ve hangi kanalda oynanacağı...

SAAT 19.30'DA

Fenerbahçe - Partizan maçı, 2 Temmuz Cumartesi günü saat 19.30'da oynanacak. Karşılaşma, TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

SON MAÇA BU 11 İLE ÇIKILMIŞTI

Fenerbahçe, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde oynanan son hazırlık karşılaşması olan Al Shamal mücadelesine Altay, Osayi, Szalai, Min-Jae, Ferdi, İrfan Can, Mert Hakan, Zajc, Lincoln, Bruma ve Samatta 11'i ile çıkmıştı.

Mücadele, Avusturya'da bulunan Merkur Arena Stadı'nda oynanacak. Daha önce 3 hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, 2 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN