Galatasaray'a dev sponsor! Görüşmeler tamamlanıyor...

Mazbatasını alan ve göreve başlayan Dursun Özbek, Galatasaray'ı her alanda başarılı hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Okan Buruk'u teknik direktörlük görevine getiren, Cenk Ergün ile de futbol direktörü olarak anlaşan Özbek, kulübe mali kaynak da yaratmaya çalışıyor. Sponsorluk anlaşması için görüşmelerde bulunan Özbek'in, ilk anlaşmasını yapması an meselesi. Peki Galatasaray'ın yeni sponsoru kim olacak? Cevabı haberimizde...

Giriş Tarihi 30 Haziran 2022, 10:24 Güncelleme 30 Haziran 2022, 10:29
Galatasaray’a dev sponsor! Görüşmeler tamamlanıyor...

İÇİNDEKİLER

Başkan seçildikten sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan ve Okan Buruk'u teknik direktör, Cenk Ergün'ü de futbol direktörü olarak görevlendiren Dursun Özbek, transferde ilk hamlesini de Abdülkerim Bardakcı'yı transfer ederek gerçekleştirmişti.

KRİTİK GÖRÜŞME

Kulübe gelir de kazandırmak için kolları sıvayan Özbek'in stat isim sponsorluğu için kritik bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

SPONSOR KUVEYT

Bir süredir Kuwait Airways ile görüşmeleri sürdüren Galatasaray'da şirketin yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirileceği öğrenildi.

Dursun Özbek'in de bizzat katılacağı toplantıdan olumlu netice çıkması durumunda sarı kırmızılıların kasasına ciddi bir paranın gireceği düşünülüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN