Fenerbahçe Al Shamal ile karşılaşıyor! Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Geride bıraktığımız sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Takımın başına Jorge Jesus'u getiren sarı lacivertliler, hazırlık mücadelesinde Al Shamal ile karşılaşacak. Peki Fenerbahçe - Al Shamal mücadelesi hangi gün? Fenerbahçe'nin hazırlık maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 29 Haziran 2022, 09:06 Güncelleme 29 Haziran 2022, 09:12
Fenerbahçe Al Shamal ile karşılaşıyor! Maç saat kaçta, hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Jorge Jesus önderliğinde çalışmalarını sürdüren ve gelecek sezon üç kulvarda boy gösterecek olan Fenerbahçe, hazırlık karşılaşmasına çıkıyor.

Katar ekibi Al Shamal ile karşılaşacak olan sarı lacivertliler, sezon öncesi hazırlıklarında yaptıkları çalışmaları test etme fırsatı yakalayacak.

İKİ KARŞILAŞMA OYNAMIŞTI

Sezon öncesi hazırlıkları kapsamında daha önce Jorge Jesus yönetiminde iki karşılaşmaya çıkan Fenerbahçe, Skhupi ile 2-2 berabere kalırken, Tirana'yı 4-0 mağlup etmişti. Sarı lacivertliler, Al Shamal'dan sonra Partizan ve MOL Vidi ile de hazırlık karşılaşmasına çıkacak.

MAÇ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?
Fenerbahçe'nin Al Shamal ile karşılaşacağı mücadele 29 Haziran 2022 günü oynanacak. Saat 18:00'de başlayacak karşılaşma, Fenerbahçe Youtube kanalında canlı olarak yayınlanacak.

SON DAKİKA FENERBAHÇE HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN