takvim.com.tr Fenerbahçe'nin yeni genç stoperini duyuruyor: Hedefte Modibo Sagnan var

takvim.com.tr Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıracak yeni genç stoperi duyuruyor. Jorge Jesus'un hocalık koltuğuna oturmasının ardından takımdan gidecek isimler de netleşmeye başladı. Bu kapsamda Marcel Tisserand ile yolları ayırmayı düşünen Fenerbahçe Kongolu yıldızın yerine Modibo Sagnan'ı düşünüyor.

Giriş Tarihi 28 Haziran 2022, 19:31 Güncelleme 28 Haziran 2022, 19:40
takvim.com.tr Fenerbahçe’nin yeni genç stoperini duyuruyor: Hedefte Modibo Sagnan var

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Jorge Jesus'un yeni sezon planlarında yer almayan Marcel Tisserand'la yolları ayırmak için düğmeye bastı. Sarı-Lacivertliler, Kongolu stoperin yerini genç ve potansiyelli bir isimle doldurmayı planlıyor.

Scout ekibiyle beraber çalışmalar yapan transfer komitesi çok sayıda ismi listesine almış durumda.

takvim.com.tr'nin ulaştığı bilgilere göre bu isimlerden birisi de Modibo Sagnan. Geçtiğimiz sezon Portekiz ekibi Tondela'da kiralık olarak forma giyen Fransız stoperin bonservisi İspanyol kulübü Real Sociedad'ta bulunuyor.

Tondela formasıyla 30 resmi maçta görev yapan 23 yaşındaki Sagnan 1 gol atıp 1 de asist yaptı. Piyasa değeri 3 milyon Euro olan genç savunmacının Real Sociedad ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

1.87 boyunda olan ve sol ayağını çok etkili kullanan Modibo Sagnan güçlü fiziği ile de dikkatleri çekiyor.

Fenerbahçe yönetiminin şu anda Fransız stoper için herhangi bir girişimde bulunmadığı ancak önümüzdeki günlerde İspanyol kulübüyle temasların başlayacağı öğrenildi. Transfermarkt verilerine göre Modibo Sagnan'ın piyasa değeri 3 milyon Euro.

Lens kulübünün altyapısında yetişen genç yıldız 2019 yılında 4.5 milyon Euro karşılığında Real Sociedad'a transfer oldu. Ardından Miranes ve Tondela'ya kiralık olarak gönderilen Sagnan'ın Sociedad'ın yeni sezon planlarında yer almadığı belirtiliyor. Genç stoperle Başakşehir'in de yakından ilgilendiği belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin listesinde Modibo Sagnan'ın dışında Famaliçao formasını giyen Alexandre Penetra ve RKC Waalwijk'ta görev yapan Ahmed Touba'nın da olduğu öğrenildi.