Fenerbahçe'ye flaş sol bek! Çizme basını yazdı...

Fenerbahçe'ye sol bek transferi için çalışmalara başladı. Ferdi Kadıoğlu'nu zorlayacak bir oyuncu transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, aradığı sol beki İtalya'da buldu. Peki o isim kim? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 28 Haziran 2022, 12:36 Güncelleme 28 Haziran 2022, 12:40
Fenerbahçe’ye flaş sol bek! Çizme basını yazdı...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yönetiminin teknik direktör Jorge Jesus'la yaptığı transfer planlamasına göre takviye edilmesi düşünülen yerlerden birisi de sol bek bölgesi…

FERDİ REKABETE SOKULACAK

Bir türlü bekleneni veremeyen Filip Novak'la yolları ayırma kararı alan sarı-lacivertliler, sezon boyunda Ferdi Kadıoğlu ile rekabet edecebilecek bir sol bek transferi yapmak istiyor.


İtalyan basınına göre Fenerbahçe, Parma formasını giyen Giuseppe Pezzella ile ilgileniyor. Sky Sport'un verdiği haberde, sarı-lacivertlilerin hem Parma hem de İtalyan yıldız ile temasa geçtiği belirtildi.

ÜÇ ASİSTİ VAR
Kulübü ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Pezzella geçtiğimiz sezon Atalanta'da kiralık olarak oynamıştı. Atalanta formasıyla 29 resmi maçta forma giyen 24 yaşındaki futbolcu 3 asist yaptı.

PARMA'YA GEÇTİ
İtalya'nın tüm alt yaş kategorilerinde milli formayı giyen Giuseppe Pezzella, Palermo altyapısında yetişti. 2017 yılında 4.5 milyon Euro karşılığında Udinese'ye transfer olan yıldız futbolcu, Genoa ve Parma'da kiralık oynadıktan sonra 2020 yılında 5 milyon 750 bin Euro'ya bonservisiyle beraber Parma'ya geçti.


Profesyonel kariyerinde 166 maçta oynayan Giuseppe Pezzella 5 gol atarken, 10 da asist yaptı. İtalyan yıldızın en önemli özelliklerinden birisi çok yönlülüğü... Pezzella orta alanın solunda, sağ bekte ve stoperde de görev yapabiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN