Galatasaray'dan sürpriz hamle! Aston Villa'nın yıldızı Morgan Sanson'a kancayı attı

Orta alana iki yönlü oynayacak bir isim arayan Sarı-Kırmızılılar, 27 yaşındaki Morgan Sanson için atağa kalktı. Yönetim, Fransız futbolcu için 5 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2022 Güncelleme 27 Haziran 2022, 06:58
Galatasaray’dan sürpriz hamle! Aston Villa’nın yıldızı Morgan Sanson’a kancayı attı

İÇİNDEKİLER

Yurt dışında çok sayıda futbolcuyla temas kuran Galatasaray rotasını İngiltere'ye çevirdi. Orta alana iki yönlü oynayacak bir isim arayan Sarı-Kırmızılılar, Aston Villa formasını giyen Morgan Sanson için harekete geçti.



10 MİLYON İSTİYORLAR
Alınan bilgilere göre yönetim, İngiliz kulübüne 5 milyon Euro teklif etti. Fransız yıldızın Aston Villa'nın yeni sezon planlarında yer almadığı ancak bonservis bedelinin 10 milyon Euro olduğu belirlendi. Galatasaray'ın hem Sanson'un menajeri hem de İngilizler'le pazarlıklarının sürdüğü öğrenildi. Montpellier'de yıldızı parlayan Morgan Sanson 2017 yılında 12.5 milyon Euro karşılığında Marsilya'ya transfer oldu. Başarılı performansını burada da sürdüren yıldız futbolcu 2020-2021 sezonunun devre arasında 15.8 milyon Euro'ya Aston Villa'nın yolunu tuttu. Ancak İngiltere'de aradığını bulamayan Sanson geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 10 maçta sadece 352 dakika süre alabilildi.



SATIŞ LİSTESİNE KONDU
Takımına gol veya asist katkısı veremeyen Fransız futbolcu, teknik direktör Steven Gerrard tarafından satış listesine kondu. Aston Villa ile 2025 yılına kadar sözleşmesi olan Morgan Sanson 10 kez Fransa U21 Milli Takımı'nın formasını giydi ve 2 gol attı.



ADA'DA BEKLENENİ VEREMEDİ
Ligue 1'de Montpellier ve Marsilya forması altında harika bir performans sergileyen Sanson, İngiltere'de büyük hayal kırıklığı yarattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN