Fatih Karagümrük transfer haberleri: Ramsey Karagümrük'e geliyor mu? takvim.com.tr gerçeklere ulaştı...

Fatih Karagümrük transfer haberleri... Süper Lig haberleri... Andrea Pirlo'yu takımın başına getirerek dünya gündemine oturan Fatih Karagümrük için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İngiliz basınında yer alan iddialara göre İstanbul temsilcisi, Galli yıldız orta saha Aaron Ramsey ile ilgileniyor. Peki Aaron Ramsey kimdir? İddialar gerçek mi? takvim.com.tr'den Osman Cengiz'in ulaştığı detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 23 Haziran 2022, 09:07 Güncelleme 23 Haziran 2022, 10:25
Fatih Karagümrük transfer haberleri: Ramsey Karagümrük’e geliyor mu? takvim.com.tr gerçeklere ulaştı...

İÇİNDEKİLER

Futbolculuğu döneminden dünya çapında bir üne kavuşan ve Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük ile anlaşan teknik direktör Andrea Pirlo, bir dönem beraber çalıştığı yıldız oyuncusunu takıma kazandıracak iddiası vardı.

Fatih Karagümrük, teknik adam Pirlo ile ses getirecek transferler yapmaya hazırlanıyor. İngiltere basınından dikkatleri çeken bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü.

BERABER ÇALIŞMIŞLARDI

İddiaya göre Pirlo, Juventus'ta beraber çalıştığı Galli yıldız Aaron Ramsey'i istiyor. Siyah beyazlı kulüpte beraber çalışırlarken Pirlo ile iyi bir ilişki içerisinde olan futbolcunun da teklife sıcak baktığı öğrenildi.

takvim.com.tr GERÇEĞE ULAŞTI

takvim.com.tr'den Osman Cengiz'in ulaştığı bilgiye göre ise Fatih Karagümrük teknik direktörü Andrea Pirlo, Galli oyuncuyu kadrosunda istemiyor.

RANGERS'A KİRALANDI

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Glasgow Rangers'a kiralanan maestro, Juventus ve Rangers'ta toplam 18 maçta forma giyerken, 2 gol ve 2 de asist kaydetti.

ARSENAL'DE PARLAMIŞTI

Özellikle Arsenal formasıyla tüm dünyaya adını duyuran Ramsey, Juventus ile kontratının son yılına girecek. Transfermarkt verilerine göre ise oyuncunun bonservis bedeli 3 milyon Euro.

YİNE KİRALANABİLİR

Gelecek sezon için İtalyan ekibinin planları içerisinde yer almayan Ramsey, kiralık olarak başka bir kulüpte forma giyebilir.

MİLLİ FORMAYLA 20 GOL

74 kez de Galler Milli Takımı forması giyen Ramsey, 20 gol atma başarısı gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN