Galatasaray transferde ilk hamleyi yaptı! Antalyaspor'un Brezilyalı yıldızı Fernando ile anlaşma sağladı

Takımı Okan Buruk'a emanet etmeye hazırlanan Sarı- Kırmızılılar geçen sezonun flaş ismi Fernando ile el sıkıştı. Yönetim kısa süre içinde Antalya ile temasa geçerek transferi resmiyete dökecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2022 Güncelleme 22 Haziran 2022, 06:57
Galatasaray transferde ilk hamleyi yaptı! Antalyaspor’un Brezilyalı yıldızı Fernando ile anlaşma sağladı

İÇİNDEKİLER

Seçim süreci nedeniyle transferde rakiplerinin gerisinde kalan Galatasaray ilk bombayı patlatıyor. Dursun Özbek'in başkanlık koltuğu oturmasının ardından futbol direktörlüğüne Cenk Ergün'ü getiren, teknik direktörlük için de Okan Buruk'la her konuda anlaşan Sarı- Kırmızılılar'dan flaş bir hamle geldi.



DEVRE ARASI TRANSFER OLDU
Transferde ilk olarak orta alanı takviye etmek için kolları sıvayan yönetim, Antalyasporlu Fernando Martins'le büyük oranda anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon devre arasında Akdeniz ekibine transfer olan ve performansıyla Süper Lig'e damga vuran Brezilyalı yıldızın sözleşmesinde 1 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi olduğu öğrenildi. Fernando'yu ikna eden Galatasaray'ın kısa süre içinde bu bedeli Antalyaspor'a ödeyerek bu işi bitireceği belirlendi. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 17 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu 6 numara pozisyonunda oynamasına rağmen 4 gol ve 4 asistle 8 gole direkt katkı yaptı.



FRİKİK GOLLERİYLE TANINIYOR
Önemli bir kariyere sahip olan Fernando Martins daha önce Gremio, Sampdoria, Spartak Moskova ve BJ Gouan formalarını da giydi. Uzaktan şutları, mücadeleci futbolu ve frikik golleriyle dikkat çeken Brezilyalı futbolcuyla kısa süre içerisinde 3 yıllık resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.



YİNE ÖZBEK VE ERGÜN YİNE FERNANDO!
Galatasaray'da ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek, 2017-2018 sezonunun başında 6 numara pozisyonuna Fernando Reges'i transfer etmişti. O dönem futbol direktörlüğünü görevini de yine Cenk Ergün yapıyordu. Sarı-Kırmızılılar şimdi orta alana büyük ihtimalle birkez daha Fernando takviyesi yapmaya hazırlanıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN