Beşiktaş transfer haberleri: Ahmet Nur Çebi'den Weghorst açıklaması!

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş transfer haberleri.... Beşiktaş'ın başkanı Ahmet Nur Çebi, sponsporluk anlaşması için yapılan buluşmada konuştu. Atiba ile sözleşme uzattıklarını açıklayan Çebi, Weghorst transferinin durumunu da açıkladı.. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 20 Haziran 2022, 11:49 Güncelleme 20 Haziran 2022, 12:47
Beşiktaş transfer haberleri: Ahmet Nur Çebi’den Weghorst açıklaması!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, sponsorluk anlaşması öncesinde kulüp ile alakalı açıklamalarda bulundu.

ATIBA İLE YENİ SÖZLEŞME

Efsane futbolcuları Atiba ile sözleşme yenilediklerini duyuran Çebi, "8+3 yabancı kuralı, 3 yerli 8 yabancının olması Atiba ile sözleşme yapma açısından elimizi güçlendirdi. Atiba bizimle 1 yıl daha devam edecek. Ancak işin ekonomik yönünü gözardı etmeyeceğim." dedi.

Transferlere de değinen Çebi, Saiss ve Gedson'u kastederek, "İki tane çok iyi transfer yaptık. Birkaç transfer daha yapacağız. En önemli isteğimiz de forvet. Weghorst ile ekonomik olarak el sıkıştık ancak ailesiyle ilgili pürüz kaldı. Biz başka oyunculara da bakıyoruz." diye konuştu.

"SORLOTH'U İSTİYORUZ"

Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Sörloth'u istediklerini belirten Çebi, "Sörloth'u istiyoruz. Fakat iyi alternatifler de mevcut. En iyisi olsun diye uğraşıyoruz. Asla ekonomiyi gözardı ederek transfer yapmayacağız." dedi.

Hakem konusuna da değinen Çebi, "Eski hakemler koltuğu yeni hakemlere bırakmalı. Türk futboluna huzuru kazandırmak için hakemlerin de yenilendiği bir süreç diliyorum." ifadelerini kullandı.

TFF'YE DESTEK GELİYOR

TFF'ye destek olacaklarını da belirten Çebi, "Kaostan kimse fayda elde edemiyor. Türk futbolu zedeleniyor." diye konuştu.

MULEKA DA GÜNDEMDE

Muleka'nın gündemlerinde olduğunu belirten Çebi, Rıdvan Yılmaz'ın transferinin bitmek üzere olduğunu duyurdu. Ersin için de teklifler olduğunu belirten Çebi, "Rıdvan için 4 milyon Euro'yu kesin aldık. 2,5 milyon Euro da kontratta var, %90 alacağız. Daha yukarısını da alabiliriz." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN