Rusya’dan flaş transfer iddiası! Artem Dzyuba'nın Galatasaray'la anlaşmak üzere olduğu iddia edildi

Rus basını uzun süredir Fenerbahçe için yazdığı Artem Dzyuba’nın Galatasaray’la anlaşmak üzere olduğunu iddia etti. Tecrübeli forveti Okan Buruk’un istediği de belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2022 Güncelleme 20 Haziran 2022, 06:59
Rusya’dan flaş transfer iddiası! Artem Dzyuba’nın Galatasaray’la anlaşmak üzere olduğu iddia edildi

İÇİNDEKİLER

Okan Buruk'la anlaşma sağlayan Galatasaray yönetimi transfer çalışmalarına hız verdi.

Flaş bir iddiayı gündemine taşıyan Rus basını uzun süredir Fenerbahçe için yazdığı Artem Dzyuba'nın Galatasaray'la anlaşmak üzerine olduğunu duyurdu.

Sarı-Kırmızılılar'ın bu hamlesinin perde arkasında Okan Buruk'un olduğu belirtiliyor. Tecrübeli hocanın yönetimle yaptığı görüşmelerde Rus forvetin alınması yönünde istekte bulunduğu ifade ediliyor.

Zenit'ten ayrılan ve bonservisi elinde olan 33 yaşındaki Dzyuba'nın yıllık 2 milyon Euro maaş beklentisinin olduğu öğrenildi.

Rus futbolunun son 10 yılına damgasını vurmuş isimlerden biri olan Artem Dzyuba geride bıraktığımız sezon Zenit formasıyla 39 maça çıkarken 13 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

Kariyeri boyunca oynadığı 504 maçta 186 gol atan ve 106 asist yapan 33 yaşındaki forvet 1.96'lık boyuyla rakip defanslar için savunulması çok zor bir oyuncu. Rus Milli Takımı'nın formasını 55 kez giyip rakip ağlara 30 gol gönderen Artem Dzyuba'nın piyasa değeri 6 milyon Euro.