Transfer haberleri: Merih Demiral'da işlem tamam! İşte yeni kulübü...

Transfer haberleri... Avrupa transfer haberleri... İtalya'nın Atalanta kulübünde forma giyen ve bonservisi Juventus'ta olan Merih Demiral'ın yeni durağı belli oldu. Fenerbahçe altyapısından yetişen ve oynadığı futbolla hem İtalyan'da oynadığı kulüplerde hem de A Milli Takım'da vazgeçilmez isimler arasına giren Merih, artık o takımda forma giyecek...

Giriş Tarihi 18 Haziran 2022, 09:03 Güncelleme 18 Haziran 2022, 09:06
Transfer haberleri: Merih Demiral’da işlem tamam! İşte yeni kulübü...

İÇİNDEKİLER

İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, kiralık olarak gittiği Atalanta'da kaldı. Siyah-mavili ekip, yıldız stoperin bonservisi için 20 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

İtalyan kulübünden yapılan açıklamada, "Atalanta, Juventus'tan Merih Demiral'ın alınması için opsiyon hakkını kullandı. Türk milli savunmacı, sonuç olarak kulübümüze geçmiştir." ifadelerine yer verildi.

TAKDİR TOPLADI

Yapılan açıklamada, Merih'in Atalanta ile 42 maça çıktığı hatırlatılırken, kişiliği ve mizacı ile büyük takdir topladığı belirtildi.

İNANILMAZ YÜKSELİŞ

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve sarı lacivertlilerden Portekiz 2. Ligi'ne transfer olan, sonrasında Juventus'a kadar yükselen Merih'in Transfermarkt verilerine göre değeri 25 milyon Euro.

NEWCASTLE İDDİASI

Juventus forması ile 1 Serie A şampiyonluğu, 1 İtalya Kupası ve 1 İtalya Süper Kupası kazanan milli futbolcunun adı Premier Lig ekiplerinden Newcastle United ile de anılıyordu. İtalyan ekibi Atalanta'nın Merih'i Ada ekibine gönderebileceği konuşuluyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN