Trabzonspor transfer bombalarını art arda patlattı! 4 yıldız futbolcuyu renklerine bağladığını açıkladı

Trabzonspor müthiş bir transfer şov yaptı. Udinese'den Larsen ile Kasımpaşa'dan Eren ve Doğucan'ı kadrosuna katan yönetim, Denswil'le yeni sözleşme imzaladı. Bordo-Mavililer ayrıca Trezeguet ve Umut Bozok'la da büyük oranda anlaştı. Dün iki futbolcu da Trabzon'a çağrıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2022 Güncelleme 17 Haziran 2022, 06:59
Trabzonspor transfer bombalarını art arda patlattı! 4 yıldız futbolcuyu renklerine bağladığını açıkladı

İÇİNDEKİLER

Şampiyon Trabzonspor transferdeki sessizliğini bozdu ve üst üste bombaları patlattı. Bordo- Mavili camia güne adeta KAP bildirimleri ile uyandı. Trabzonspor ilk oarak uzun süredir peşinde olduğu Kasımpaşa'nın milli sol beki Eren Elmalı'yı kadrosuna kattığını açıkladı.



RESMİ İMZALAR ATILDI
Genç yıldızın takım arkadaşı olan orta alan oyuncusu Doğucan Haspolat da kadroya katıldı. Yeni sezon öncesi ilk yabancı transferini de yapan Fırtına, Udinese ile sözleşmesi sona eren Danimarkalı sağ bek Jens Larsen'le sözleşme imzalandı. Yönetim geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Stefano Denswil'le de yeniden anlaşma sağladı. 4 futbolcu da dün İstanbul'da kendilerini resmen Trabzonsporlu yapan imzaları attı. Ancak Bordo- Mavililer'in müthiş transfer şovu bununla da sınırlı kalmayacak.



GOL KRALI AN MESELESİ
Yönetim ismi bir süredir Galatasaray ile anılan Süper Lig'in son gol kralı Umut Bozok'la da el sıkıştı. Lorient'e 2 milyon Euro teklif eden ve Fransızlar'ı da büyük oranda ikna eden Trabzonspor, Umut'u şehre davet etti. Bordo-Mavililer aynı şekilde Mahmod Trezeguet'ye de Trabzon'a gelmesi için davet gönderdi. Yönetim hem Mısırlı kanat oyuncusu hem de kulübü Aston Villa ile çok büyük oranda anlaşma sağlamayı başardı.



YENİ TRANSFERLER KONTROLDEN GEÇTİ
Trabzonspor'un yeni transferleri Doğucan Haspolat, Eren Elmalı ve Jens Larsen, dün sağlık kontrolünden geçti. 3 isimde de bir soruna rastlanmadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN