Beşiktaş transfer haberleri: Kartal'dan flaş hamle! Ganalı yıldız için düğmeye basıldı...

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş transfer haberleri... Transfer çalışmalarını sürdüren ve Romain Saiss'i açıklayan Beşiktaş'ta flaş bir isim daha gündeme geldi. St. Pauli'de forma giyen Daniel-Kofi Kyereh için harekete geçildi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 17 Haziran 2022, 16:38 Güncelleme 17 Haziran 2022, 17:14
Beşiktaş transfer haberleri: Kartal’dan flaş hamle! Ganalı yıldız için düğmeye basıldı...

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Beşiktaş'tan flaş bir hamle geldi. Siyah-Beyazlılar, Bundesliga 2 ekiplerinden St. Pauli'de forma giyen Daniel-Kofi Kyereh için harekete geçti.


ASIL BÖLGESİ 10 NUMARA
Teknik direktör Valerien Ismael'in transfere onay verdiği ve yönetimin resmi görüşmelere başladığı belirlendi. Asıl bölgesi 10 numara olan Ganalı futbolcu, sol kanat ve forvette de oynayabiliyor. St. Pauli'de çok başarılı bir sezonu geride bırakan Kofi Kyereh ligde 29 maçta 12 gol ve 10 asistle 22 gole direkt etkide bulundu.

St. Pauli ile sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan 26 yaşındaki futbolcunun ismi bir süredir Werder Bremen ile de anılıyordu. Beşiktaş yönetiminin düşük maliyeti nedeniyle de Kofi Kyereh'i tercih ettiği gelen bilgiler arasında.


SAĞ AYAĞI ÇOK ETKİLİ
Eintracht Braunschweig altyapısında futbola başlayan yıldız futbolcu ardından Wolfsburg U19 takımı, TSV Havelse ve Wehen Wiesbaden formalarını da giydi. Kariyerinin en önemli çıkışını geçtiğimiz sezon yapan Daniel-Kofi Kyereh 1.79 boyunda ve sağ ayağını çok etkili kullanıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN