Transfer haberleri: Fenerbahçe'den Cimbom'a transfer çalımı! Galatasaray istiyordu...

Transfer haberleri... Fenerbahçe transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Galatasaray'ın uzun süredir listesinde olan bir ismi kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Sarı lacivertliler, Lille'in Fransa Ligi şampiyonu olmasında büyük rol oynayan Xeka'yı gündemine aldı...

Giriş Tarihi 16 Haziran 2022, 17:15 Güncelleme 16 Haziran 2022, 17:18
Transfer haberleri: Fenerbahçe’den Cimbom’a transfer çalımı! Galatasaray istiyordu...

İÇİNDEKİLER

Transferde çok büyük bir hareketlilik yaşayan Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi. Sarı-Lacivertliler ismi uzun süredir Galatasaray ile anılan Xeka için harekete geçti.

MENAJERİYLE TEMASA GEÇİLDİ

Lille'le sözleşmesi biten ve Fransız kulübünden ayrılma kararı alan Portekizli orta alan oyuncusunun menajeriyle temasa geçildiği öğrenildi.

GALATASARAY İLE ANLAŞMIŞTI

Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi döneminde görev yapan Luis Campos'un Xeka ile her konuda anlaştığı ancak yaşanan gelişmelerin ardından transferin yattığı belirtiliyor.

ŞAMPİYONLUKTA ÖNEMLİ ROL OYNADI

Şu anda birçok takımla temas halinde olan tecrübeli yıldızın vatandaşı olan Jorge Jesus'un faktörüyle Fenerbahçe'ye sıcak bakabileceği gelen bilgiler arasında. 2017 yılından bu yana Lille formasını giyen Xeka geçtiğimiz sezon yaşanan tarihi şampiyonlukta önemli rol oynamıştı.

BU SEZON 4 GOL 1 ASİST

Bu sezon 31 resmi maçta 4 gol ve 1 asistlik performans sergileyen 27 yaşındaki futbolcu 8 ve 6 numara pozisyonlarında görev yapıyor.

TORRENT'İN SİSTEMİNE UYAR

Daha önce Dijon ve Braga formalarını da giyen Xeka bir dönem Valencia'nın altyapısında da oynadı. Yüksek pas becerisi ve mücadeleci futboluyla ön plana çıkan Portekizli yıldız, Domenec Torrent'in sistemine uyabilecek bir isim. Xeka'nın Transfermarkt verilerine göre şu anki piyasa değeri 9 milyon Euro.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN