Galatasaray'da hedef yerli sağ bek: Kayserispor'un yıldızı Onur Bulut ile ilgileniyorlar

Galatasaray yönetiminin yerli sağ bek arayışına başladığı ve Kayserispor’un yıldızıyla yakından ilgilendiği öğrenildi. Futbol altyapısını Almanya'da alan gurbetçi futbolcu Bochum, Freiburg ve Braunschweig formalarını giydikten sonra 2019'da Alanyaspor'a transfer olmuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2022 Güncelleme 16 Haziran 2022, 07:00
Galatasaray’da hedef yerli sağ bek: Kayserispor’un yıldızı Onur Bulut ile ilgileniyorlar

İÇİNDEKİLER

Başkan Dursun Özbek'in teknik direktör sorununu çözmeden yabancı futbolcu takviyesi yapmak istemediği ancak bazı yerli futbolcularla temasların başladığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon özellikle savunmanın sağınca ciddi sorunlar yaşayan Sarı-Kırmızılılar'ın yerli sağ bek arayışına başladığı ve listedeki ilk ismin Onur Bulut olduğu öğrenildi.

Kayserispor formasıyla harika bir sezonu geride bırakan 28 yaşındaki futbolcu Süper Lig'de 34 maçta 1 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan Onur Bulut'la Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği biliniyor. Galatasaray yönetiminin kısa süre içinde hem Kayserispor hem de Onur'la temasa geçmesi bekleniyor.

Futbol altyapısını Almanya'da alan gurbetçi futbolcu Bochum, Freiburg ve Braunschweig formalarını giydikten sonra 2019'da Alanyaspor'a transfer olmuştu.