Galatasaraylı Bafetimbi Gomis, ülkesinin basınında geleceğini konuştu!

Galatasaray'ın Fransız forveti Bafetimbi Gomis, ülkesinin basınına geleceği hakkında konuştu. Fransa'dan talipleri olduğu hatırlatılan Gomis, İstanbul'da çok mutlu olduğunu söyledi. İşte Gomis'in sözleri...

Giriş Tarihi 14 Haziran 2022, 14:21 Güncelleme 14 Haziran 2022, 15:44
Galatasaraylı Bafetimbi Gomis, ülkesinin basınında geleceğini konuştu!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Bafetimbi Gomis, Fransız basınına konuştu. 36 yaşındaki golcü eski kulübü Saint Etienne'ye dönüp dönmeyeceğine dair önemli açıklamalara imza attı.

FRANSA İHTİMALİ KONUŞULUYORDU
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında ikinci kez kadrosuna kattığı Bafetimbi Gomis'in adı sezonun bitmesiyle bazı Fransız kulüpleri ile anılmaya başlamıştı. Ligue 1 ekiplerinden Reims ve 2. Lige düşen eski kulübü Saint Etienne'in transfer listesinde olduğu iddia edilen 36 yaşındaki Gomis, Fransız basınına verdiği röportajda transferine dair önemli açıklamalar yaptı.

İSTANBUL'DA MUTLU

Gomis, "Saint Etienne'e geri dönmek ister misin?" şeklindeki soruya, "Gelecekte ne olacağını bilemeyiz ama şu an Galatasaray'da ve İstanbul'da çok mutluyum" diyerek transferine dair iddialara son noktayı koydu ve Sarı-Kırmızılı kulüpte kalacağını açıklamış oldu.

9 GOL ATMIŞTI

Galatasaray'ın devre arasında bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattığı deneyimli forvet, Sarı-Kırmızılı forma altında 14 lig maçında 9 gol atmıştı.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Gomis, Sarı-Kırmızılı takımda kalması halinde gelecek sezon için 1 milyon 750 bin Euro kazanacak.

6 MİLYONA SATILMIŞTI

Galatasaray 2017 yılında 2.5 milyon Euro'ya Swansea'den transfer ettiği Gomis'i, 2018 yılında Al Hilal kulübüne 6 milyon Euro'ya satmıştı.

DIAGNE GOMIS'İ GEÇMİŞTİ

Bafetimbi Gomis, Sarı-Kırmızılı forma altındaki ilk döneminde 2017-2018 sezonunda ligde attığı 29 golle Süper Lig'de bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu olmayı başarmıştı. Gomis'in rekorunu bir sezon sonra ise Mbaye Diagne geride bırakmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN