Fenerbahçe, Güney Koreli yıldızı Kim Min-Jae ile bir toplantı gerçekleştirecek! Kararı sorulacak...

Fenerbahçe, Güney Koreli yıldız stoperi Kim Mİn-Jae ile kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Başkan Ali Koç, oyuncuya geleceği için karar vermesini isteyecek. Yıldız oyuncuya İtalya, İspanya ve İngiltere'den ciddi talipler var. İşte kritik toplantının detayları...

Giriş Tarihi 14 Haziran 2022, 15:55 Güncelleme 14 Haziran 2022, 16:25
Fenerbahçe, Güney Koreli yıldızı Kim Min-Jae ile bir toplantı gerçekleştirecek! Kararı sorulacak...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İtalya, İngiltere ve İspanya'dan ciddi teklifler alan başarılı stoperin geleceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

İSTANBUL'A ÇAĞIRDI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ciddi teklifler sonrası Güney Koreli stoper Kim Min Jae'nin menajerini İstanbul'a çağırdığı belirtildi. Kim'in menajeri Ali Koç ile masaya oturacak ve teklifler değerlendirilecek. Bu görüşme sonrasında yıldız oyuncunun Fenerbahçe'deki kaderi belli olacak.

ELDEN ÇIKARILABİLİR
Napoli, Milan, Tottenham, Everton ve Sevilla gibi takımların radarında olan başarılı stoperin önümüzdeki sezon hangi takımın formasını giyeceği merak konusu... Gelecek sezon şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç oyuncusunun 1 yıl daha takımda kalmasını istiyor. Ancak Fenerbahçe transfer kaynağı oluşturmak için Kim'i elden çıkartabilir.

BEDELİNİN ÖDENMESİNİ BEKLEYECEK

25 yaşındaki stoper kariyerine Avrupa'da devam etmek isterse, sözleşmesindeki 23 milyon Euro'luk satın alma bedelinin ödenmesini bekleyecek. Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'ye transfer olan Kim Min Jae'nin sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

39 KEZ FORMA GİYDİ

Fenerbahçe'nin BJ Guoan'dan 3 milyon Euro'ya transfer ettiği ve sonrasında büyük bir gelişim gösteren Kim Min Jae geride kalan sezonda 39 kez Sarı-Lacivertli formayı giydi. Bu maçlarda 1 kez fileleri havalandırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN