Beşiktaş yöneticisi Ceyhun Kazancı, Rıdvan Yılmaz gerçeklerini takvim.com.tr'ye açıkladı!

Beşiktaş'tan Eintracht Frankfurt'a transfer olan Rıdvan Yılmaz'ın bonservisinin 3 milyon Euro olduğu iddia edilmişti. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, takvim.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu ve Rıdvan'ın transferini değerlendirdi...

Giriş Tarihi 13 Haziran 2022, 16:52 Güncelleme 13 Haziran 2022, 17:10
Beşiktaş yöneticisi Ceyhun Kazancı, Rıdvan Yılmaz gerçeklerini takvim.com.tr’ye açıkladı!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Rıdvan Yılmaz'ın transferi için 6.5 milyon Euro karşılığında Einchart Frankfurt'la anlaştığı haberlerine karşılık Alman basını genç oyuncunun bonservis bedelin 3 milyon Euro olduğunu öne sürmüştü. Almanya'dan ortaya atılan bu iddialar kafa karıştırırken, Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, konuyla ilgili takvim.com.tr'ye özel bir açıklama yaptı.

BÜYÜK TARTIŞMA ÇIKTI
Beşiktaş'ın transferi için Eintracht Frankfurt takımı ile prensip anlaşmasına vardığı Rıdvan Yılmaz'ın bonservis bedeli ile ilgili Alman basınında yer alan iddialar büyük bir tartışmaya yol açtı.

ÜNLÜ GAZETE PAYLAŞMIŞTI

Rıdvan'ın 6.5 milyon Euro karşılığında Frankfurt'a transfer olacağına ilişkin Türk basınında çıkan haberlere karşın Alman basınından Bild flaş bir iddiayı gündemine taşımış ve 21 yaşındaki oyuncunun transfer bedelinin 3 milyon Euro olduğunu öne sürmüştü.

'ÜTOPİK' VURGUSU

Rıdvan Yılmaz için 6.5 milyon Euro olarak Türk basınında aktarılan rakam için Bild'de yer alan haberde 'ütopik' ifadesi de kullanılırken, genç oyuncunun satışının 3 milyon Euro karşılığı gerçekleşeceği iddiası da Siyah-Beyazlı taraftarlar arasında tartışma yaratmıştı.

CEYHUN KAZANCI YALANLADI

Konuyla ilgili takvim.com.tr'ye konuşan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı ise Almanya kaynaklı Rıdvan'ın 3 milyon Euro bonservis bedeli ile satılacağı haberlerini yalanladı ve söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

NETLEŞMESİ BEKLENİYOR

A Milli Takım kampından sakatlığı sebebiyle ayrılan Rıdvan Yılmaz'ın geleceğinin bu hafta içinde tam olarak netleşmesi ve oyuncunun transferine dair maddi detayların resmen açıklanması bekleniyor.

TORINO DA İDDİA EDİLMİŞTİ

Öte yandan Rıdvan için İtalyan basını kaynaklı haberlerde Torino'nun genç sol bek için Beşiktaş'a 5 milyon Euro bonservis önerdiği ifade edilmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN