Fenerbahçe'ye flaş transfer iddiası! Eski Galatasaraylı geliyor...

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor. Lincoln, Bruno Henrique, Trezeguet derken, Brezilya basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Bir dönem Galatasaray forması da giyen futbolcu için Fenerbahçe'nin devrede olduğu belirtildi...

Giriş Tarihi 12 Haziran 2022, 12:10 Güncelleme 12 Haziran 2022, 12:26
Fenerbahçe’ye flaş transfer iddiası! Eski Galatasaraylı geliyor...

İÇİNDEKİLER

Transfer harekatına devam eden Fenerbahçe'de her gün yeni bir isim gündeme alınıyor. Bu isimlerden sonuncusu bir dönem Galatasaray forması da giyen Bruma oldu.

FENER DEVREDE

Brezilya basınında yer alan iddiaya göre 27 yaşındaki hücumcu için Fenerbahçe'nin devrede olduğunu iddia etti.

TEKLİFİ YAPTILAR

Yer alan iddiaya göre Fenerbahçe'nin bu transferdeki tek rakibi Brezilya ekiplerinden Botafogo. Brezilya ekibi, Bruma için PSV'ye resmi kiralama teklifini yaptı.

EN BÜYÜK ENGEL FENERBAHÇE

Başka yönden haberde Bruma'nın Botafogo'ya transferinde en önemli engelin Fenerbahçe olduğu belirtildi. Belirtilene göre, Jorge Jesus'un listesinde yer alan futbolcuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak istiyor.

GALATASARAY'DA OYNAMIŞTI

Sporting Lizbon altyapısından yetişen Bruma, özellikle Portekiz Genç Takımı'nda gösterdiği performans ile Avrupa piyasasında adından söz ettirmişti. Genç yaşında Galatasaray'a transfer olan ve büyük umutlar beslenen futbolcu, potansiyeline ulaşamamış ve takımdan gönderilmişti. Galatasaray sonrasında Real Sociedad, Leipzig, Olympiakos ve PSV formalarını terleten futbolcu, kariyerine halen PSV'de devam ediyor.

10 GOL KAYDETTİ

Geçtiğimiz sezonda PSV ile tüm kulvarlarda 46 maça çıkan Bruma, 10 gol ve 4 asist üretti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN