Galatasaray kulübünün 39. başkanı bugünkü genel kurulda belli olacak

Sarı-Kırmızılılar’da çok uzun süredir yapılması hedeflenen seçimin heyecanı bugün yaşanacak. 8 bin 862 üyenin oy hakkı olduğu genel kurula katılımın 4000 civarı olması bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2022 Güncelleme 11 Haziran 2022, 06:58
Galatasaray kulübünün 39. başkanı bugünkü genel kurulda belli olacak

İÇİNDEKİLER

Ve büyük gün geldi çattı. Galatasaray Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulu bugün yapılacak. Sarı-Kırmızılılar'ın 103. dönem yönetiminin ve 39. başkanının belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi'nde saat 10.00'da başlayacak. Genel kurulda kongre divan heyetinin oluşturulup, açılışın yapılmasının ardından seçimlere geçilecek. Genel kurulda, oy kullanma hakkına sahip 8 bin 862 üyenin sandık başına gidebileceği duyuruldu. Kongre üyelerinin oylarını kullanabilmeleri için Galatasaray Lisesi'nde 24 sandık kurulacak ve saat 15.00'te oy kullanma işlemi sona erecek. Galatasaray'ın olağanüstü genel kurulunda, Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu başkanlık yarışı verecek. Genel kurul üyeleri Özbek için kırmızı, Hamamcıoğlu için de sarı renkte basılan oy pusulalarını kullanacak. Seçime katılımın 4000 bin civarında olması bekleniyor.



'KAŞINMA' KAVGASI
Önceki gün Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek ve Burak Elmas bir araya gelmişti. Bu önemli buluşmada Hamamcıoğlu ve Elmas arasında büyük bir gerginlik yaşandığı ortaya çıktı. İddialara göre Polat'ın "Birlik ve beraberlik her zaman yaşansın" sözü üzerine Hamamcıoğlu, Elmas'ı işaret ederek "Bu birlik olmaz, inanmıyor birliğe" çıkışını yaptı. Elmas da "Sen varsın diye olmaz diyorum" yanıtını verdi. Hamamcıoğlu "Kaşınma" diyerek sert bir tepki verirken, Elmas da "Asıl sen kaşınma" ifadesini kullandı.



TÜM SORUNLARI BİZ ÇÖZECEĞİZ
Dursun Özbek, "Çok acil ödemeler var. Bunlar peşi sıra geliyor ve rakamlar da az değil. Seçilen kişiler bunları çözmek zorunda. Biz bunları çözeceğiz" dedi.



DURSUN ÖZBEK'İN YÖNETİM LİSTESİ
Metin Öztürk
Niyazi Yelkencioğlu
Bora Bahçetepe
Rıza Morova
Eray Yazgan
Levent Yaz
Cemal Özgörkey
İsmail Sarıkaya
Mehmet Cibara
Dikran Gülmezgil YEDEK ÜYELER
Can Natan
Emir Aral
Cansu Ak
Lara Yılmaz
Cem Soylu



OYLARIN %60'INI BEN ALIRIM
Eşref Hamamcıoğlu, "Hazirun çalışması yaptık. 4250-4500 arası katılım olur. Yüzde 60 oyu biz alırız. Algı yaratmaya gerek yok, paniğe gerek yok" diye konuştu.



HAMAMCIOĞLU'NUN YÖNETİM LİSTESİ
Osman Kocaman
Murat Özer
Boğaç Göncü
Sadık Burçin Tunçel
Emre Mısırlı
Levent Apaydın
Nizam Hışım
Cevat Genç
Utku Dönmez
Murat Karaman YEDEK ÜYELER
Ender Merter
Metin Tutçuoğlu
Kemal Martı
Suat Sarı
Kaan Artukoğlu

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN