Trabzonspor Avrupa'ya gitmek isteyen Uğurcan ve Abdülkadir'e yeni sözleşme için düğmeye bastı

Trabzonspor yönetimi, Avrupa’ya gitmek istediklerini net şekilde dile getiren iki futbolcunun maaşlarına zam yaparak yeni sözleşme imzalamak için düğmeye bastı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2022 Güncelleme 09 Haziran 2022, 06:58
Trabzonspor Avrupa’ya gitmek isteyen Uğurcan ve Abdülkadir’e yeni sözleşme için düğmeye bastı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor yönetim kurulu Djaniny Semedo ve Stefano Denswil ile yaptığı iç transfer görüşmelerinde ciddi bir mesafe kat ettikten sonra iki önemli hamle daha yapmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavili yönetim lig bittikten sonra, "Makul teklifler gelirse ayrılmak istiyoruz" şeklinde açıklama yapan kaptan Uğurcan Çakır ile Abdülkadir Ömür'e takımda kalmaları için ciddi bir kazanç düzenlemesi içeren teklif yapacak. Şu an yılda 9 milyon TL (490 bin Euro) kazanan ve yabancı oyuncular ile kazançları arasında çok ciddi bir fark meydana gelen iki oyuncuyla önümüzdeki günlerde başlaması beklenen müzakerelerde kazançlarının 1 milyon 200 bin Euro seviyesinin üzerine çekileceği ancak net rakamların henüz ortaya çıkmadığı öğrenildi.



NASIL BİR YANIT GELECEK?
Takımdan ayrılmak istediklerini net bir şekilde dile getiren Uğurcan ve Abdülkadir'in yönetimden gelecek olan bu teklif karşısında nasıl bir tepki verecekleri ise henüz belirsizliğini koruyor.
Yunus Emre SEL

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN