Enes Ünal'ın değeri 25 Milyon Euro'ya ulaştı! İspanya'da ilk 5'te: Değeri en fazla artan futbolcular arasında

Bir süre önce güncel piyasa değeri transfermarkt verilerine göre 25 milyon Euro’ya yükselen ve mart ayında 18 milyon Euro olarak güncellenen piyasa değerini 7 milyon Euro artıran milli futbolcumuz Enes Ünal, İspanya’da aynı periyotta değeri en fazla artan isimlerden biri olmayı başardı.

Giriş Tarihi 08 Haziran 2022, 14:42 Güncelleme 08 Haziran 2022, 14:49
Enes Ünal’ın değeri 25 Milyon Euro’ya ulaştı! İspanya’da ilk 5’te: Değeri en fazla artan futbolcular arasında

İÇİNDEKİLER

A Milli Takımımız'ın yıldızı Enes Ünal golleriyle olduğu gibi bonservis değeri ile de son dönemde adından sıkça söz ettiriyor… Getafe'nin mevcut sözleşmesine "40 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi koyduğu Enes için kısa bir süre önce Fiorentina kulübü nabız yoklamış ve İspanyollar kapıyı 40 milyon Euro'dan açmıştı.

İspanya'da geçtiğimiz günlerde güncellenen transfermarkt oyuncu değerleri sonrası ise Enes'in güncel değeri 18 milyon Euro'dan 25 milyon Euro'ya kadar yükselmişti.

Mart ayında 18 milyon Euro olarak güncellenen piyasa değerini 3 ay içinde 25 milyon Euro'ya çıkaran ve değerini 7 milyon Euro artıran Enes Ünal, İspanya'da bu kulvara ilk 5'te yer aldı.

25 yaşındaki Enes Ünal, İspanya'da mart-haziran döneminde Real Madridli Rodrygo, Barcelolanalı Arujao, Bilbaolu Vencedor ve Valencialı Guillamon sonrası 7 milyon Euro artış ile değeri en fazla artan 5. Oyuncu olarak kayıtlara geçti.

2020 yılında 9 milyon Euro bonservis bedeli ile şu anki takımı Getafe'ye transfer olan Enes, İspanyol kulübünde geçtiğimiz sezon 16 gole imza atmıştı. Milli futbolcu böylelikle Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Roberto Soldado ile birlikte Getafe'de bir sezonda en fazla gol atan oyuncu unvanına ortak olmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN