MKE Ankaragücü başkanı Faruk Koca Welbeck iddiaları hakkında konuştu! Görüşmeler yapıldı...

MKE Ankaragücü takımının başkanı Faruk Koca, transfer gelişmeleri hakkında bilgi verdi. Welbeck ile görüştüklerini doğrulayan Koca, İngiltere'den başka oyuncularla da görüştüklerini belirtti.

Giriş Tarihi 04 Haziran 2022, 16:55 Güncelleme 04 Haziran 2022, 16:58
MKE Ankaragücü başkanı Faruk Koca Welbeck iddiaları hakkında konuştu! Görüşmeler yapıldı...

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyada gündem olan Welbeck'le ilgili gelen sorular sorulan MKE Ankaragücü başkanı Faruk Koca, "Evet, arkadaşlarımız bir görüşme yaptı ama oyuncuyla ilgili süreç devam ediyor. Biraz kafamızda soru işaretleri var. Bu soru işaretleri bitmeden olmaz. Ekonomik ve bazı sorunlarla ilgili görüşmeler devam ediyor. Bitti demek yanlış olur. Orada görüştüğümüz başka isimler de var." cevabını verdi.

Faruk Koca, Welbeck'le video konferans sistemiyle görüştüklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Oyuncu Ankaragücü'ne sıcak. Daha önce 'anlaştık' dediğimiz sporcu o değil. İngiltere'de oynayan, İngiliz olmayan bir oyuncu da var. Bitmeden açıklamamız doğru değil. İlk 11'de oynayacak 7 ya da 8 isim istiyoruz. Santrfor bölgesine en az iki isim almamız gerekiyor. Kanatlarda iki aldık, bir isim daha alacağız. 8 numaraya bir isim, ön liberoya da bir isim alacağız. Bir de sol bek alacağız. İlk yapılanmamız bu. Kampta aksaklık görürsek alırız. Şu an bir kaleciyle görüşüyoruz. Bahadır var zaten, ondan beklentimiz çok. Hocamızın da aklında birinci kaleci olarak Bahadır var. Tedbirlerimizi de alacağız."

KARİYERİ BEKLENENİ VERMEDİ

31 yaşındaki Welbeck, futbola Manchester United altyapısında başladı. Preston ve Sunderland'de kiralık olarak forma giyen Welbeck, oynadığı futbolla genç yaşta İngiltere'nin ve dünyanın gündemine oturmuştu. 2014/2015 sezonunda 20 Milyon Euro karşılığında Arsenal'e transfer olan Danny Welbeck, daha sonrasında kariyerinde hep geriye gitti ve beklentileri karşılayamayan yıldız adaylarından biri oldu.

KUPA KOLEKSİYONCUSU
Arsenal'den Watford'a, oradan da 2020 yazında Brighton'a transfer olan Welbeck, bu sezon Premier Lig'de 25 maça çıktı ve 6 gol 3 asistlik performans gösterdi. Deneyimli oyuncunun 1 Şampiyonlar Ligi, 2 Premier Lig, 2 İngiliz Kupası ve 3 İngiliz Süper Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN