Beşiktaş’ın gündeminde iki golcü var: Jordy Caicedo ve Momo Yansane

Beşiktaş’ın gündeminde iki golcü adayı var. Bunlardan biri Ekvadorlu Jordy Caicedo, diğeri ise Gineli Momo Yansane. Siyah-Beyazlılar, CSKA Sofya forması giyen golcü futbolcu Caicedo ile görüşmelerini sürdürüyor.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2022, 13:23 Güncelleme 31 Mayıs 2022, 13:27
Beşiktaş’ın gündeminde iki golcü var: Jordy Caicedo ve Momo Yansane

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş sezonun bitmesiyle birlikte transfer çalışmalarına ağırlık verdi. Siyah-Beyazlılar, Fransız teknik direktörü Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Kartal'ın gündemi ise golcü transferi.

Siyah-Beyazlılar, yeni sezon çalışmaları başlamadan yeni golcüsünü belirlemek istiyor. Michy Batshuayi'yi yeni sezonda kadroda düşünmeyen Beşiktaş'ta sezonun bitmesiyle birlikte birçok golcü gündeme geldi.

Beşiktaş ilk olarak eski Trabzonsporlu Alexander Sörloth'un peşine düştü. Ancak maaş ve bonservis konusunda anlaşma sağlayamadılar. Bir başka aday Adam Buksa ise Fransız ekibi Lens ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'ın gündeminde ise şimdilik iki golcü adayı var. Ekvadorlu Jordy Caicedo ve Momo Yansane. Siyah-Beyazlılar, CSKA Sofya forması giyen golcü futbolcu Caicedo ile görüşmelerini sürdürüyor.

Kara Kartal'ın gündemindeki bir başka isim ise Moldova ekibi Sheriff'te top koşturan Momo Yansane. 24 yaşındaki Gineli santrforun Siyah-Beyazlılar'la görüştüğü ve transferin bitme noktasında olduğu belirtildi.

Yansane'nin menajerlik şirketinden ise transferle ilgili flaş bir paylaşım geldi. Universal Sport Management, sosyal medya hesabından, "Transfer yakın inşallah" paylaşımı yaptı.

Yansane, geride kalan sezonda Sheriff formasıyla 30 karşılaşmada 12 gol atarken 5 de asiste imza attı. Genç golcünün kulübeyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Yansane, Gine Milli Takımı'nda ise 1 kez forma giydi.