Şampiyon Trabzonspor'un hocası Abdullah Avcı TAKVİM’i ziyaret etti

TAKVİM'e özel açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Trabzon bana inanılmaz iyi geldi. 18 aydır dinlenmeye de çalışmaya da çok zamanım oldu..İstanbul aslında beni çok yormuş. İstanbul’u hiç özlemedim" dedi. Sözlerine devam eden başarılı çalıştırıcı, “Daha önce de söylediğim gibi Trabzonspor tek bir şampiyonlukla yetinmez. Daha iyisini yapmak için çalışacağız. Şampiyonlar Ligi müziğini dinleteceğiz” açıklamasında bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2022 Güncelleme 28 Mayıs 2022, 07:27
Şampiyon Trabzonspor’un hocası Abdullah Avcı TAKVİM’i ziyaret etti

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'u şampiyonluğa taşıyan Teknik Direktör Abdullah Avcı dün Turkuvaz Medya'yı ziyaret etti. Tecrübeli teknik adam, geride kalan sezon ve gelecek sezonla ilgili çok önemli açıklamalara imza attı.

Abdullah Avcı, "Trabzon bana inanılmaz iyi geldi. 18 aydır dinlenmeye de çalışmaya da çok zamanım oldu. İstanbul aslında beni çok yormuş ve yıpratmış. Eşortmanımı giyip gidiyorum, akşama kadar çalışıyorum. Akşam bir balıkçıda yemeğimi yiyorum. İstanbul'da ben hep meze yemişim! Trabzon'da 3 çeşit balık yiyorum. Eşim ve çocuklarım ara ara yanıma geliyor, birlikte yaylalara çıkıyoruz. İstanbul'u hiç aramadım. Sadece maçlarda geldim. Onun dışında hiç gitmedim. Trabzon'da hiç sıkılmadım. Şehrin dinamikleri var. Kazandıkça şehir sana kendini çok iyi hissettiriyor. İstanbul'a geliyorum şimdi, trafik her şey çok zorlanıyorum" dedi. Abdullah hoca, "Biz bu sene 'İyi ki Trabzonspor var' dedirtmek istedik, bunu başardık. Herkes saygı gösterdi bu takıma. Fenerbahçe ve Galatasaray başkanları takdir etti, oyunumuzu ve yaptığımız transferleri, ama yetmez! Daha önce de söylediğim gibi, Trabzonspor tek bir şampiyonluk yetmez. Yeni yarışın içinde olmak, daha iyisini yapmak istiyoruz ve bunun için de şimdiden çalışmalarımıza başladık" ifadelerini kullandı.

Şampiyon hoca, Avrupa kupaları için iddialı açıklamalar yaptı. Başarılı hoca, "Şehirde bir enerji boşalması oldu ama yükümüz de arttı. Büyümenin sancıları böyledir. Önemli olan dengeleri kurmak. Artık mevcuttan daha iyisini yapmaya çalışacağız. Ben adım adım büyüyen bir adamım. Bir tık daha iyisini yapacağım. Oyun olarak yapamadıklarımı bu sene daha rahat yapacağım. İnşallah Şampiyonlar Ligi müziğini şehre dinleteceğiz. İlk ulaşılabilir gerçek ve ekonomisiyle de puanıyla da ülkeye de şehre de katkı sağlayacak en büyük hedef şu anda Şampiyonlar Ligi" dedi. Abdullah Avcı, "Şampiyonluğu 3 hafta kala garantiledik. Ancak Marek Hamsik sakatlanmasaydı bu süreyi daha da öne çekebilirdik" diye konuştu.



AVCI'DAN NFT KOLEKSİYONU
Abdullah Avcı, bu sezon kazandığı şampiyonluk kupasının ardından bir NFT koleksiyonu çıkardı. 777 adet üretilen özel koleksiyon, içindeki bir çok özel içerik ve sertifikalı dijital dosyalarla birlikte, henüz yaratılmamış içerikleri de barındırıyor. Koleksiyonun ilk parçasını ise Visca aldı.



AHMETCAN'IN HAYALİ DORTMUND
Trabzonspor'un alt yapısından yetişen Ahmetcan Kaplan, hayalinin Bundesliga'da forma giymek olduğunu söyledi. Genç yıldız, özellikle Borussia Dortmund formasını giymeyi çok istediğini belirterek, "Dortmund hayalim" dedi.



MASOURAS LİSTEMİZDE
Abdullah Avcı, "Masouras'ı geçen yıl da istemiştik. Bu yıl da listemizde. Göztepeli Halil Akbunar'la da ilgileniyoruz" dedi...
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Avcı, "Transfer için çalışmalarımız çok önceden başladı. Olympiakos'ta oynayan Masouras'ı geçen yıl istemiştik. Bu dönemde de listemizde. Ekonomik duruma bakacağız. Ayrıca Halil Akbunar ile ilgili bize bilgi geldi. Onu da değerlendiriyoruz" dedi.



Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Müdürümüz Tunç Özgen ile birlikte sohbet gerçekleştirdi.



Turkuvaz Medya'yı ziyaret eden başarılı teknik adam Abdullah Avcı, yazarımız Hakkı Yalçın ve Takvim Spor ekibiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN