Son dakika Galatasaray haberleri... Cimbom gözünü 19'luk genç yıldıza dikti! Oumar Traore için harekete geçti

Son dakika Galatasaray haberleri... Spor Toto Süper Lig'de istediği başarıyı elde edemeyen Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-Kırmızılılar, Al Jazira formasını giyen Oumar Traore ile ilgileniyor. 19 yaşındaki Malili futbolcu sağ kanatta görev yapıyor. Bu sezon yakaladığı çıkışla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye başlayan Traore’yi İtalya Serie A ekiplerinden Lazio’nun da yakından takip ettiği belirtiliyor.

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2022, 11:25 Güncelleme 25 Mayıs 2022, 11:25
Son dakika Galatasaray haberleri... Cimbom gözünü 19’luk genç yıldıza dikti! Oumar Traore için harekete geçti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da yaşanan seçim sürecine rağmen dış basından transfer iddiaları gelmeye devam ediyor. Bu kez iddianın adresi Birleşik Arap Emirlikleri.

Bazı gazete ve internet sitelelerinde çıkan haberlere göre Sarı-Kırmızılılar, Al Jazira formasını giyen Oumar Traore ile ilgileniyor. 19 yaşındaki Malili futbolcu sağ kanatta görev yapıyor.

Bu sezon yakaladığı çıkışla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye başlayan Traore'yi İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'nun da yakından takip ettiği belirtiliyor.

Bu sezon Al Jazira formasıyla 27 maça çıkan genç futbolcu 4 gollük performans sergiledi. 1.69 boyundaki Oumar Traore müthiş sürati ve çabukluğu ile ön plana çıkan bir kanat oyuncusu.

3 kez Mali Milli Takımı'nın formasını giyen ve 1 de gol atmayı başaran yıldız futbolcunun kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

2020 yılında ülkesinin takımlarından Stade Malien'den Al Jazire'ye transfer olan Oumar Traore'nin Transfermakt verilerine göre piyasa değeri 800 bin Euro.

Ancak Al Jazire'nin 19 yaşındaki futbolcu için 3 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirlediği ifade ediliyor.