İtalyan medyası Hırvat teknik adam Igor Tudor’un Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduğunu yazdı

Serie A temsilcisi Verona ile olan sözleşmesi sona eren Hırvat teknik adam Igor Tudor’un 5 yıl sonra ikinci Galatasaray kariyeri başlayabilir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2022 Güncelleme 25 Mayıs 2022, 06:56
İtalyan medyası Hırvat teknik adam Igor Tudor’un Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduğunu yazdı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Haziran ayında yapılacak başkanlık seçimine odaklanırken gelecek sezon takıma çalıştıracak isim için de iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son iddia ise Çizme medyasından... İtalyanlar'a göre Sarı-Kırmızılılar, Verona ile olan sözleşmesi sona eren Igor Tudor'u takımın başına getirmeyi planlıyor. Daha önce Udinese'yi de çalıştıran 44 yaşındaki teknik adam için Bologna'nın da istekli olduğu belirtildi. İtalyanlar'a göre Tudor, Bologna'ya göre Galatasaray'a çok daha yakın... Bu sezon Verona ile 35 maça çıkan Tudor, 14 galibiyet ve 11 beraberlik aldı. Ligi 9. tamamladı. İtalya Ligi'nde bu sezon 1.51 puan ortalaması yakaladı. Hırvat çalıştırıcı ülkemizde Karabükspor ve Galatasaray'ı çalıştırdı. 2017 yılında görev aldığı Galatasaray'da 34 maça çıktı. 1.79 puan ortalaması tutturdu.



CENK ERGÜN GETİRMİŞTİ
Bilindiği gibi başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, Sportif Direktör olarak Cenk Ergün'ü düşünüyor. Ergün Tudor'u G.Saray'a getiren isim olarak biliniyor. Aynı zamanda diğer başkan adayı Dursun Özbek de Tudor'u göreve getirip ardından Hırvat hoca ile yolları ayırmış takımı Fatih Terim'e teslim etmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN