Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran Diego Valdes iddiası

Beşiktaş’ın America’nın 10 numarası Valdes’i istediğini belirten ESPN, “Henüz resmi teklif yok ancak teklif alması durumunda Şilili futbolcu buna sıcak bakacaktır” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2022 Güncelleme 25 Mayıs 2022, 06:56
Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran Diego Valdes iddiası

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör Valerien Ismael'in takviye istediği bölgeler için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş gözünü Meksika'ya dikti. Şili basını geçtiğimiz günlerde yaptığı haberde, Meksika ekibi America formasını giyen Diego Valdes'in Siyah-Beyazlılar'ın gündeminde olduğunu iddia etmişti.



13 GOL, 11 ASİST!
Dün ise ESPN, Şilili futbolcuyla ilgili bir habere yer verdi. ESPN, Beşiktaş'ın henüz Valdes konusunda resmi girişimlere başlamadığını, buna karşın yıldız futbolcunun eğer teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirmek istediğini açıkladı. 10 numara pozisyonunun yanı sıra 8 numarada ve sağ kanatta da görev yapan 28 yaşındaki Diego Valdes bu sezon kulübüyle toplamda 37 karşılaşmada forma giydi. Yıldız 13 gol atarken, 11 de asist yaptı ve toplamda 24 gole direkt etki etti. Öte yandan Beşiktaş yönetimi bir yandan da yabancı kontenjanında boşluk açmak için çalışıyor.



TEİXEIRA PLANI
Teknik patron Ismael'in yeni sezon planlarında yer almayan Alex Teixeira'nın menajeriyle önümüzdeki hafta içinde masaya oturulacağı öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun ayrılığa sıcak bakmadığı, yönetimin ise alacaklarına karşılık sözleşme feshini gündeme getireceği belirlendi.



ÇOK YÖNLÜ BİR FUTBOLCU
Diego Valdes birçok bölgede görev yapabilen çok yönlü bir futbolcu. Asıl mevkisi 10 numara olan Şilili futbolcu, 8 numara pozisyonunda ve sa ğ kanatta da görev yapabiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN