Galatasaray'da başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in yönetim listesi belli oldu

Eşref Hamamcıoğlu’nun ardından eski başkanlardan Dursun Özbek de adaylığını resmen açıklayarak yönetim listesini sundu. Özbek önceki gece büyük kriz yaşadığı Erden Timur’u Sportif AŞ’ye girmesi için ikna ederken, Ali Yüce Ocaklı yönetime girmedi. Hamamcıoğlu ise Adnan Öztürk’ün Sportif AŞ’de görev alacağını açıkladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2022 Güncelleme 21 Mayıs 2022, 07:02
Galatasaray’da başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek’in yönetim listesi belli oldu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da 11 Haziran'da düzenlenecek olan olağanüstü genel kurul öncesinde çok hareketli saatler yaşanıyor. Eşref Hamamcıoğlu'nun ardından bir süredir liste çalışmaları yapan eski başkanlardan Dursun Özbek de resmen adaylığını açıkladı.



PAZARLIKLAR DEVAM ETTI
İki isim de yönetim listelerinin son verilme tarihinde Nef Stadı'na giderek gerekli prosedürleri tamamladı. Daha önce başkanlığa aday olan Metin Öztürk'ü ikinci başkan olarak listesine alan Dursun Özbek cephesinde önceki gece çok önemli bir kriz yaşandı. Özbek'in listesinin en önemli isimlerinden Erden Timur ve Ali Yüce Ocaklı yönetime girmekten vazgeçti. Bugün yapılan ve son dakikaya kadar süren temasların ardından Erden Timur ikna edildi ve Sportif AŞ'de görev almayı kabul etti. Ancak Ahmet Yüce Ocaklı ikna edilemedi. Bunun üzerine Ocaklı'nın yerine Mehmet Cibara listeye eklendi. Dursun Özbek yaptığı açıklamada, "Bugün tarihi bir gün. Seçim için müracaatımızı yaptık. Bu süreçte bana inanan, benle beraber yürümeyi kabul eden bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben yok, Galatasaray var" diye konuştu.



ÜYELER CEVABI VERİR!
Başkanlık için adaylığını açıklayan diğer isim olan Eşref Hamamcıoğlu ise son dakikada önemli bir hamle yaparak camianın önde gelen isimlerinden biri olan Adnan Öztürk'ü Sportif AŞ'de görev alması konusunda ikna etmeyi başardı. Yönetim listesini veren Hamamcıoğlu, "Galatasaray'ın çatıdan ziyade bir temele ihtiyacı olduğunu hep beraber biliyoruz. Bu temeli sarsmaya kalkanları en güzel dersi ve cevabı genel kurul üyeleri verecektir" açıklamasını yaptı.



DURSUN ÖZBEK'İN YÖNETİM LİSTESİ
Metin Öztürk
Niyazi Yelkencioğlu
Bora Bahçetepe
Rıza Morova
Eray Yazgan
Levent Yaz
Cemal Özgörkey
İsmail Sarıkaya
Mehmet Cibara
Dikran Gülmezgil

YEDEK ÜYELER
Can Natan
Emir Aral
Cansu Ak
Lara Yılmaz
Cem Soylu



HAMAMCIOĞLU'NUN YÖNETİM LİSTESİ
Osman Kocaman
Murat Özer
Boğaç Göncü
Sadık Burçin Tunçel
Emre Mısırlı
Levent Apaydın
Nizam Hışım
Cevat Genç
Utku Dönmez
Murat Karaman

YEDEK ÜYELER
Ender Merter
Metin Tutçuoğlu
Kemal Martı
Suat Sarı
Kaan Artukoğlu

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN