Grip olduğu için Göztepe maçında forma giymeyen Pjanic Juventus-Lazio maçında ortaya çıktı! Torino’ya geri mi dönüyor?

Beşiktaş ile olan kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Boşnak yıldız, dün Juventus-Lazio arasındaki İtalya Ligi maçını tribünden izledi… Bu durum Beşiktaş taraftarlarını çıldırtırken akıllara "Pjanic Torino’ya geri mi dönüyor?" sorusunu getirdi.

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2022, 13:30 Güncelleme 17 Mayıs 2022, 13:30
Grip olduğu için Göztepe maçında forma giymeyen Pjanic Juventus-Lazio maçında ortaya çıktı! Torino’ya geri mi dönüyor?

İÇİNDEKİLER

Tecrübeli oyuncu, grip olduğu gerekçesiyle Göztepe deplasmanında kadroda yer almıyordu. Yıldız oyuncunun İtalya'ya gitmesi ve Torino'daki maçı izlemesi Siyah-Beyazlı taraftarları da çıldırttı.

Valerien Ismael'in gözden çıkardığı ve son maçlarda forma vermediği Boşnak yıldızın yeniden Juventus'a döneceği konuşuluyor. Yabancı kaynaklar, oyuncunun Juventus-Lazio maçını tribünde izlemesini "Pjanic Torino'ya geri mi dönüyor?" şeklinde yorumladı.

32 yaşındaki orta saha oyuncusunun Barcelona ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Katalan ekibinden 9 milyon Euro maaş alan Pjanic için İspanyollar 60 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

Barcelona Teknik Direktörü Xavi'nin önümüzdeki sezon planlarında Miralem Pjanic yer almıyor. Tecrübeli oyuncunun bir başka takıma kiralanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Pjanic bu sezon Beşiktaş formasıyla ligde 20 maça çıkarken gol atma başarısı gösteremedi. Sadece 2 asiste imza attı. Son gol katkısını 8 ay önce Adana Demirspor maçında yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN