İnadıyla... Ruhuyla... Alnının akıyla... Şampiyon

Bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor dün gece muhteşem taraftarının önünde Süper Lig kupasını havaya kaldırdı. Kentte coşku tavan yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2022 Güncelleme 15 Mayıs 2022, 06:55
İnadıyla... Ruhuyla... Alnının akıyla... Şampiyon

İÇİNDEKİLER

Şampiyon Trabzonspor dün gece kupasına kavuştu. Karadeniz Fırtınası, denizde başlayan kutlamaları stadda sonlandırdı... 60 bin taraftarının desteğiyle teknik ekip, futbolcular ve yönetim sahneye çıktı. Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı... Kupa, takım kaptanı Uğurcan Çakır'ın ellerinde havaya kalktı... Süper Lig'de 3 hafta kala şampiyon olan Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır, "Anlatılamaz bir duygu bizim için. Çok çalıştık, çok mücadele ettik ve şampiyon olduk. Büyük bir gurur" şeklinde konuştu. Karadeniz Fırtınası'nın yıldız isimlerinden Abdülkadir Ömür, "Belki de hayatımın en mutlu günü. Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim. Trabzonspor'a böyle bir hediye verdiğimiz için çok mutluyuz. Bu şampiyonlukta en ufak payım varsa ne mutlu bana" dedi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı sahaya Gökhan Tepe imzalı 'Beyaz' adlı şarkıyla çıktı... Avcı tribünlere "Teşekkür ederim böyle sevdiğin için..." mesajı verdi.



O İNANÇ BUGÜN BİZE BU TABLOYU YAŞATIYOR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor küllerinde doğdu dediler. Küllerimizden doğmadık. Küllerimizden doğan buysa, kor ateş gibi yanan halimizi düşünün... O ateş hiç sönmedi. O ateş, inanç bugün bize bu tabloyu yaşatıyor" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN