Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Ali Koç çıkışı

Çebi, “Ali Koç’un konuşmalarında haksızlık ve adaletsizliklerle ilgili örnek verirken sadece Beşiktaş-Trabzonspor maçını örnek göstermesini doğru bulmadım, gereksizdi” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2022 Güncelleme 13 Mayıs 2022, 06:59
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den Ali Koç çıkışı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Fenerbahçe Kulübü Başkanı olarak Fenerbahçe- Trabzonspor maçında uğramış olduğunuz haksızlığı gündeme getirebilirsiniz. Eğer çok genel konuşacaksınız bütün takımların uğradığı haksızlıkları örnek olarak verebilirsiniz. Sadece Beşiktaş taraftarını üzecek, onları galeyana getirme ihtimali olan Trabzonspor konusunu gündeme getirmek doğru olmamıştır. Fenerbahçe Kulübü ile ilgili açıklamalar yapılırken, Fenerbahçe Kulübünün mağdur olduğu birçok maç varken, Beşiktaş-Trabzonspor maçının konuşulması bence gereksizdi, gerek yoktu" dedi. Ahmet Nur Çebi, "Hep şunu söyledim, ben şov yapmam. Yapmam gerekenleri gerekli mercilere gidip kapıyı çalarak, dertlerimi anlatarak problemi çözmeye çalışan bir adamım. Bunu gösteriş olsun diye şov olsun diye yapmam. Şaklabanlık yapmam ifadesini, rol icabı bir şey yapmam anlamında söyledim. Buna rağmen Ali Koç Bey'e karşı söylenmiş gibi algı oluşturulmaya çalışılıyor" ifadelerini kullandı.



SÖRLOTH'U BEKLİYORUZ
Çebi, "Talisca gündemimizde değil ve olmayacak da. Allah yolunu açık etsin, bizimle bir işi kalmadı. Sörloth'un kulübüyle olan ilişkisinin bitmesi gerekiyor. Bittikten sonra görüşmek isteriz. Şu anda kendisiyle bir görüşmemiz yok" dedi.



HOCADAN ÇOK MEMNUNUM
Valerien İsmael'den övgüyle bahseden Çebi, "Ben hocadan çok memnunum. Hocanın başaracağından kesinlikle eminim. Son derece çalışkan, zeki, teknik bir hocamız var. Her 19 yaş altı maçını seyreden bir A takım hocamız var" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN