Beşiktaş'ta 14 futbolcunun sözleşmesinin bitmesi 21 milyon Euro'luk rahatlama sağlayacak

Beşiktaş’ta kiralanan dört oyuncu geri dönecek, kadro dışı dört ismin mukavelesi bitecek. Sözleşmesi biten 14 futbolcunun tümü hesaba katıldığında ise yıllık bazda 21 milyon Euro’luk rahatlama olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2022 Güncelleme 11 Mayıs 2022, 06:47
Beşiktaş’ta 14 futbolcunun sözleşmesinin bitmesi 21 milyon Euro’luk rahatlama sağlayacak

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren ve kiralama süresi sona erecek oyuncuların tümü hesaba katıldığında ciddi bir rahatlama söz konusu. Kadro dışı bırakılan ve ciddi maliyetleri olan Adem Ljajic, N'Sakala, Douglas ve Lens gibi isimlerin mukavelelerinin bitecek olmasının yanında yüksek maliyetli kiralık Batshuayi ve Pjanic kulüplerine dönecek. Henüz anlaşma sağlanamayan Vida'nın da sözleşmesi sona erecek. Mukavelesi bitenlerden Mehmet Topal ve Gökhan Töre de düşünülmüyor. Kiralık alınan Can Bozdoğan ise kadroda tutulmak isteniyor. Schalke 04 ile görüşmeler sürüyor.



ATİBA, GÜVEN VE CAN TAKIMDA KALABİLİR
Atiba ile de bir yıl daha devam edilmesi söz konusu. Güven Yalçın da takımda tutulabilir. Ancak sonuç olarak bakıldığında sözleşmesi biten 14 futbolcunun yıllık maliyeti düşünüldüğünde yönetim için 21 milyon Euro civarında bir rahatlama söz konusu. Bu arada Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Rosier'in ise zorunlu satın alma opsiyonu kullanılacak.



ADEM LJAJİC



FABRİCE N'SAKALA



JEREMAİN LENS



DOUGLAS



MEHMET TOPAL



GÖKHAN TÖRE

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN