Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Bedavaya gelecekti Mohamed Elneny Arsenal'le sözleşme uzatıyor

Son dakika spor haberleri | Ekonomik kriz yaşayan Galatasaray ve Fenerbahçe, gözünü bedelsiz transferlere çevirdi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Arsenal'in orta saha ismi Mohamed Elneny ile ilgilenen iki takım, İngiltere'den gelen haberle sarsıldı.

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2022, 13:44 Güncelleme 09 Mayıs 2022, 13:49
Galatasaray ve Fenerbahçe’ye transferde kötü haber! Bedavaya gelecekti Mohamed Elneny Arsenal’le sözleşme uzatıyor

İÇİNDEKİLER

Ekonomik kriz içindeki Fenerbahçe ve Galatasaray yeni sezon öncesi transferde önceliğini bedelsiz oyunculara vermiş durumda. Sezon sonunda boşa çıkacak olan isimlerle şimdiden temasa geçen iki kulübün de Arsenal'in orta alandaki yıldızı Mohamed Elneny ile ilgilendiği öne sürülüyordu.



Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sezon sonunda İngiliz kulübü ile sözleşmesi bitecek olan Mısırlı yıldızın menajeriyle görüştüğü iddia edilirken, Ada basınından moralleri bozacak bir haber geldi.



Son dönemde teknik direktör Mikel Arteta'dan daha fazla forma almaya başlayan Elneny'nin Arsenal ile yeni sözleşme görüşmelerine başladığı belirtiliyor. Lonrda kulübünün tecrübeli yıldıza 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme teklif ettiği ve görüşmelerin olumlu ilerlediği öğrenildi.



Elneny'nin kariyerine Premier Lig'de devam etmek istediği, bu nedenle Arsenal'le yeni sözleşme imzalamaya çok sıcak baktığı da ifade ediliyor.
Bu sezon Arsenal formasıyla 14 maça çıkan 29 yaşındaki Mısırlı futbolcu takımına 2 asistlik katkı yaptı.


*Mohamed Elneny'nin detaylı istatistiği için fotoğrafa tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN