Son dakika: Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Trabzonspor'a büyük onur!

Son dakika Trabzonspor haberleri... Spor Toto Süper Lig'de erken şampiyonluk yaşayan Trabzonspor Hatayspor maçı öncesi onurlandırılacak. Hatayspor, bu akşam oynanacak olan mücadelede geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor takımını seremoni öncesi alkışlayarak sahaya davet edecek.

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2022, 13:58 Güncelleme 06 Mayıs 2022, 14:43
Son dakika: Spor Toto Süper Lig’in şampiyonu Trabzonspor’a büyük onur!

İÇİNDEKİLER

Hatay'a gelişinde büyük bir coşku ile karşılanan Bordo-Mavililer'i rakibi büyük bir sürpriz hazırladı.

Hatayspor, bu akşam oynanacak olan mücadelede geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor takımını seremoni öncesi alkışlayarak sahaya davet edecek.

Premier Lig'de gelenek haline gelen alkışlama jesti ilk kez Süper Lig'de uygulanacak. Bilindiği gibi Trabzonspor'un ezeli rakipleri Beşiktaş, Fenerbahce Galatasaray henüz Trabzonspor için kutlama mesajı yayınlamadı.

Bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, Fenerbahçe'nin rekorunu egale etmişti. Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları dünya basını tarafından yakından takip ediliyor.

Birçok efsane futbolcu Trabzon'daki kutlamaları sosyal medya hesabından paylaşmış ve "İnanılmaz ve olağanüstü" olarak yorumlamıştı.

Trabzonspor taraftarı kutlamalarına İstanbul'da da devam edecek. Pazar günü Yenikapı miting alanındaki kutlamalara onbinlerce Trabzonspor taraftarının katılması bekleniyor.